You’ve Got Crabs Core Deck

DKK 249,95

Se om du ender med at have crabs!

Ikke på lager

You’ve Got Crabs Core Deck
7 år +
4-10 spillere
15-20 minutters spilletid
Spillets indhold med regler er på engelsk

Om spillet

Skaberne af Exploding Kittens og Bears Vs. Babies er kommet endnu en geni streg!

You’ve Got Crabs er et underholdende kortspil, hvor I går sammen i hold af to personer med maks fem hold i alt. Aftal med din holdspiller hvilket signal I hver især vil bruge – uden lyd, til at signalere at du har fået fire ens krabbe-kort på hånden!


Spillets gang

Hver spiller får fire kort på hånden i spillet start. Den ene side af bordet spiller ad gangen, hvor alle spillere på samme side, kan bytte kort fra deres hånd med et kort fra bunken i midten af bordet (The Ocean).

Når du har fire af samme krabbe-kort på hånden, kan du ikke sige noget højt. Nu skal du i stedet signalere dit hemmelige hint til din holdspiller – og når de opdager dit hint, skal han/hun pege på dig og råbe: “You’ve Got Crabs!

Har din medspiller ret, får jeres hold point. Hvis ikke, taber jeres hold et point! Og hvis en modspiller fra et andet hold fatter mistanke om jeres hemmelige signal, kan de også pege på dig og råbe: “You’ve Got Crabs!

Har de ret i deres mistanke, stjæler de point fra dit hold. Men tager de fejl, kan I stjæle en Krabbe pointbrik far den anklagende spiller!

Spillet slutter, når den sidste Krabbe pointbrik er taget fra The Crab Pot. Når det sker, skal alle hold tælle deres Krabbe pointbrikker. Holdet med flest brikker, vinder!

Gå sammen i hold af to personer og lav nu hemmelige signaler, så din medspiller kan gætte at du har samlet fire ens krabbe-kort!

Vores anbefalinger

Tag også et kig på Superfight, hvor I skal tale jeres figur til sejr! Her er mystiske fordele og ulemper!

Ellers er Unstable Unicorns et godt valg, hvor du skal forråde din venner – og bygge en hær af enhjørninge!

Er det hele bare noget lort, så prøv Shit Happens og se om din lorte værdi overskrider deres!

Synes du der mangler noget til dette krabbespil? Måske du skulle prøve de helt enorme KRABBEKLØR så!

Varenummer (SKU): 866795000331 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.