Who did it?

DKK 84,95

Hav et sjovt sammen og skab minder!

Ikke på lager

Who did it?
6 år +
3-6 spillere
15 minutters spilletid
Spillets regler er på engelsk

Om spillet

I kortspillet, “Who Did It?” konkurrerer I for at slippe af med jeres kort, så I kan undgå at få skylden for kæledyret, der har skidt!

Hvert spil er så sjovt, som det er hurtigt – skynd dig at finde dit kort og vær den første til at kaste det ned og skyd så skylden videre på en anden!

I får hver 6 kæledyr i hver jeres farve og bæ-brikker, hvor I hurtigst skal komme af med jeres kort, så du ikke får bæ-brikken.

Var det din skildpadde, der lavede lorten – for det var i hvert fald ikke min kat! Skynd dig først at sige, at det ikke var dit kæledyr – og ligeså med den næste indtil vi har en, der sidder tilbage med ..lorten og derfor taber runden!

Stolt forsvarer I hver jeres kæledyr for at sende lorten videre, mens du forsøger at slippe af med dine kort så hurtigt som muligt! Sid med så lidt bæ-brikker som muligt til sidst i spillet!

Who did it? fungerer fint som familiespil – og kortene indeholder ikke tekst, så sproget har ikke betydning efter reglerne er gennemgået.

Hvis kæledyr lagde lorten? For det var ikke min kat! Så, Who did it?

Vores anbefalinger

Prøv også spillet Deja Vu, hvor I tester hurtighed og årvågenhed. I skal nemlig tage de brikker, der er blevet vist før!

Ellers tag et kig på Sticky Chameleons, hvor I skal lege med klæbrige tuner og insekter!

Ellers vil Vildkatten med garanti være et hit.

Varenummer (SKU): 3770000904994 Kategori: Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.