Villainous – Scar

DKK 119,95

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Villainous: Scar 1000 brikker. Puslespillet måler 70 x 50 cm.

Kom med Disney universet og saml et kunstgalleri med den onde Scar.

Kun 2 tilbage på lager

  

Villainous – Scar

Alder: 13 år – voksen
Antal brikker: 1000 brikker
Samlet puslespilsstørrelse: 70 x 50cm
Læring: Kognitivt – hukommelse – afslapning

Om spillet

Villanious – Scar

Den frygtindgydende Scar er endnu et puslespil i samlingen med Disney Skurke puslespil.

Du vil mærke den onde stemning i de små billeder fra scener fra Løvernes Konge. Du vil se hyænerne, Timon og Pumba, Nala, Zazu, Mufasa, Sarabi og Simba, men selvfølgelig også den onde Scar.

Flere produktoplysninger

Med et puslespil fra Ravensburger vil du opleve hvor godt brikkerne passer i hinanden. Brikker til dette Villanious – Scar 1000 brikkers puslespil er lavet i god kvalitet, som gør at brikkerne er lette at samle.

Puslespillet er konstrueret med Ravenburgers eksklusive materialer og specialdesignede værktøjer, der er med til at sikre puslespilsoplevelser af højeste kvalitet. Når du har prøvet de ekstra tykke, ekstra holdbare pap, blændfri papir med hørstruktur, og hvor godt brikkerne passer sammen, ved du, hvorfor Ravensburger er det foretrukne puslespil over hele verden.

Ravensburger puslespil er en sjov måde at holde dig skarp ved at styrke din logiske tankegang og korttidshukommelse, mens du morer dig! Siden 1891 har de fremstillet verdens bedste puslespil i Ravensburg, Tyskland. Deres sans for detaljer har gjort Ravensburger til verdens største puslespil-brand!

Du kan også se spillet hos Ravensburger.

Vores anbefalinger

Du finder hele vores samling af puslespil lige her.

Søger du at blive udfordret på en ny måde med puslespil? Så kan vi anbefale dig at prøve et escape puzzle puslespil. Her kender du ikke motivet på dit puslespil på forhånd. Du vil også skulle samle puslespillet på flere måder.

Hvorfor? Fordi du skal løse gåder, som gemmes deri! Det har nemlig et escape room tema!

Vægt 0.84 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

brikker

1000 brikker

produkt

Puslespil

puslespilskategori

Disney

puslespilsmaerke

Ravensburger

Varenummer (SKU): 4005556165247/E52 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.