Villainous – Hades

DKK 119,95

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Villainous – Hades 1000 brikker. Puslespillet måler 70 x 50 cm.

Kom med Disney universet og saml et kunstgalleri med den ondskabsfulde Hades.

Kun 2 tilbage på lager

  

Villainous – Hades

Du kender sikkert godt denne onde fyr med flammer i stedet for hår. Han er kendt for sin aggressive fremtræden i Herkules med sit iltre temperament. Endnu en af Disneys absolutte ondeste skurke, må være absolut være Hades.

Ham kommer du ikke udenom i dette Villainous – Hades puslespil med 1000 brikker fra Ravensburger, for hele puslespillet består af den onde skurk. Du vil også samle et galleri af scener fra Herkules filmen, hvor du mærker Hades’ planer om at vælte sin bror at tronen og overtage hans herredømme over Olympen.

Du vil se Zeus, Megara, makkerparret Pine og Plage, den flyvende Pegasus, flasken med dødelighedseliksir, Skæbnegudindernes øje og de fem syngende muser. Og selvfølgelig nogle af de uhyre, som Herkules må besejre. Dog er Hades omdrejningspunktet, hvilket skinner igennem puslespillet med ondskab i hvert hjørne.

Vil du samle flere skurke fra Disney universet? Så prøv lykken med Queen Of Hearts, Scar eller Evil Queen.

Du finder hele vores samling af puslespil lige her. Søger du at blive udfordret på en ny måde med puslespil? Så kan vi anbefale dig at prøve et escape puzzle puslespil. Her kender du ikke motivet på dit puslespil på forhånd. Du vil også skulle samle puslespillet på flere måder.

Puslespillet er konstrueret med Ravenburgers eksklusive materialer og specialdesignede værktøjer. Det er med til at sikre at din puslespilsoplevelse er af højeste kvalitet. For når du har prøvet de ekstra tykke, ekstra holdbare pap, blændfri papir med hørstruktur, og hvor godt brikkerne passer sammen, ved du, hvorfor Ravensburger er det foretrukne puslespil over hele verden.

Disney Villainous – Hades

Vægt 0.850 kg
alder

, ,

brikker

1000 brikker

produkt

puslespilskategori

puslespilsmaerke

Ravensburger

Varenummer (SKU): 4005556165193/E42 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.