Villainous – Evil Queen

DKK 119,95

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af Villainous: Evil Queen 1000 brikker. Puslespillet måler 70 x 50 cm.

Kom med Disney universet og saml et kunstgalleri med Den onde Dronning fra Snehvide.

Kun 2 tilbage på lager

  

Villainous – Evil Queen

Dette puslespil med Den Onde Dronning fra Snehvide er endnu en udgave af puslespil med Disneys Skurke. Du kan også samle Queen of Hearts, Ursula, Maleficent eller Scar.

Den Onde Dronning er hovedpersonen i hvert element at puslespillet med gru og mystik. Du vil opleve et storslået galleri fyldt med vigtige karakterer filmen med Snehvide. Her gemmer sig hver af de syv små dværge, kysset mellem Snehvide og sin prins samt dronningen i forskellige scener fra filmen. Og du ser selvfølgelig også det knaldrøde, giftige, æble i puslespillet.

Med Villainous – Evil Queen får du et puslespil med 1000 brikker i høj kvalitet i pap. Samlet måler det 70 x 50 cm og er passende for spillere, der er over 12 år.

Find flere puslespil i vores samling eller prøv kræfter med et Escape Puzzle, hvor du skal løse gåder, mens du løser puslespillet.

Puslespillet er konstrueret med Ravenburgers eksklusive materialer og specialdesignede værktøjer, der er med til at sikre puslespilsoplevelser af højeste kvalitet. Når du har prøvet de ekstra tykke, ekstra holdbare pap, blændfri papir med hørstruktur, og hvor godt brikkerne passer sammen, ved du, hvorfor Ravensburger er det foretrukne puslespil over hele verden.

Disney Villainous – Evil Queen

Vægt 0.83 kg
alder

, ,

brikker

1000 brikker

produkt

puslespilskategori

puslespilsmaerke

Ravensburger

Varenummer (SKU): 4005556165209/E47 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.