Unstable Unicorns

DKK 249,95

Byg en hær af enhjørninge og kæmp på bedste vis! Måske de andre sørger for neeeigh!

Vil du gøre spillet ekstra krydret, så tag et kig på udvidelserne!

Ikke på lager

Unstable Unicorns
14 år +
2-8 spillere
30-45 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Unstable Unicorns er et strategisk kortspil, der handler at skabe en hel hær af magiske enhjørninge. Også om at bedrage og skabe ødelæggelse, men det kommer vi til!

Start runden med at dele en Baby Unicorn. Den er SÅ SØD! Men bliv ikke for knyttet, for selv Baby Unicorns er ikke sikre i dette spil! Du kan samle op til 20 magiske enhjørninger. Hver har sin særlige magiske fordel – eller ulempe!

Løbende vil du udbygge din hær af enhjørninge med magiske evner og basics enhjørninge. Brug hver af dem med omtanke. Ellers bliver du slået itu af dine såkaldte venner! Søg hævn eller beskyt din hær ved hjælp af dine enhjørninge med magiske evner!

Lyder det let?

Ikke så hurtigt. I kan hver især trække “Neigh”-kort! De annullerer handlinger, som sker med kortene, der lægges! I kan også bruge kort med upgrades eller downgrades til at beskytte jeres hær af enhjørninger!

Jeres baby unicorn er starten på jeres eventyr. Løbende får I flere enhjørninge til hæren. Dem trækker du fra bunken, der rummer enhjørninge i alle arter.

Når du trækker et kort, så skal du også bruge de handlinger der er på kortene eller spille en af dine kort på hånden. Du skal samtidig sørge for at du ikke har mere end syv kort på hånden! Det kan godt blive lidt svært, hvis din storslåede plan skal gå op.

Vind spillet ved at have enten 6 eller 7 enhjørninger – alt efter antallet af spillere!

Unstable Unicorns lader dig bygge en hær af magiske enhjørninger. Og bedrage dine venner! Enhjørningerne er dine venner nu!

Vores anbefalinger

Vil du gøre spillet ekstra krydret, så tag et kig på udvidelserne!

Ellers vil spil som Superfight være lige noget for dig. Her skal du nemlig bruge dine talegaver for at vinde!

Skal det bare være sjovt og klamt, så vælg Pick Your Poison. Her skal I vælge mellem skrækkelige pest eller kolera situationer. Senere skal I afsløre jeres valg.

alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

30 minutter, 45 minutter

sprog

engelsk

produkt

Kortspil

Varenummer (SKU): 810270030825 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.