Unlock! 1 Escape Adventures

DKK 209,95

Find alle Unlock-spillene her.

På lager

  

Unlock 1 Escape Adventures
10 år +
1-6 spillere
60-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Unlock 1 Escape Adventures giver tre helt mysterier, der skal løses! Du og dine venner vil blive udsat for scenarier, hvor de mest intelligente og opmærksomme vil slippe ud, inden tiden løber fra jer!

I Unlock 1 Escape Adventures får I de tre scenarier:


The Formula

I træder ind i et hemmeligt laboratorium for at genskabe en mystisk serum, der er udviklet af en videnskabsmand, som videnskabsafdelingen har mistet forbindelsen til. Du skal altså undersøge hans laboratorium, finde videnskabsmanden og genskabe serummet inden tiden løber ud! Tiden går…. kan du undslippe?


Squeek & Sausage Squeek & Sausage

..er en spøgefuld, tegneserie-inspireret løb for at stoppe den skøre professor Noside fra at ødelægge verden! I jeres forsøg på at ødelægge hans onde plan, fanger det onde geni jer i en fælde – og I kan ikke stoppe ham, før I finder en vej ud! Kan I flygte og spolere hans plot inden tiden render ud?


The Island of Doctor Goorse

Du og dit team er styrtet med jeres fly på ø med en excentrisk antikvitetessamler. Doktor Goorses Ø. I vil blive delt i hold af to til seks spillere under jeres styrt og er tvunget til at flygte fra de to separate startpunkter på jeres eventyr. Fordrejningen og drejningen i dette eventyr vil teste selv de mest talentfulde flugtkunstnere. Med jeres brudte kommunikationsformer, kan I så finde vej ud af øen?


Kortene i Unlock 1 Escape Adventures har den funktion, at de både er selve flugtrummet (nogle kort viser flugtrummet) og viser genstande fra rummet. Kortene instruerer dig i at vente ekstra kort baseret på tal og bogstaver, du skal finde undervejs i spillet.

Jo hurtigere du er, jo flere point får du, når I er færdige med hver eventyr! Få hints undervejs i spillet, hvis I bliver i tvivl og skynd jer inden tiden løber ud!

Se om I kan løse mysteriet i Unlock 1 Escape Adventures.

Kombiner kortspil med din smartphone – og oplev den virtual reality i de forskellige scenarier, I skal flygte ud af!

Spillet kræver at du downloader Unlock!-app’en til din telefon enten via Google Play eller App Store. Når spillet er downloadet, behøver det ikke en internetforbindelse for at spille spillet. App’en er gratis!

App’en sporer den tid, der er tildelt for at vinde spillet samtidig med at der tilbydes hints og tips til at låse op for nye og nødvendige elementer! I bruger app’en til at skrive koder ind, få hints eller til at udforske gåder indimellem.

Vores anbefalinger

Find alle Unlock!-spillene her.

Tag et kig på ‘real-time’ spillet Escape, hvor I skal
samarbejde om at komme ud af labyrinten inden den
kollapser på blot 10 minutter!

Find et overblik over vores escape room-spil her! Ellers så prøv de vilde escape puzzles!

Vægt 0.65 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 3558380079750/D73 Kategorier: , , Tags: ,

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.