Unicorn ESCAPE 9

DKK 119,95

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet! Psst, du kan også få ledetråde her.

Forestil dig at gå gennem en liidt uhyggelig skov, hvor du vover dig dybere og dybere ind i det tætte krat. I et solglimt område, opdager du en trist, men storslået enhjørning.

Løs mysteriet i puslespillet, men pas på de vanskelige kantstykker og bemærk forskellen på det samlede puslespil og æskens billede. Der er forskelle, som vil kunne hjælpe dig i at løse gåden, så enhjørningen kan undslippe den onde magi, som gør den trist.

På lager

  

Alder: 12 år – voksen
Antal brikker: 759 brikker
Instruktioner til spillet er på engelsk
Samlet puslespilsstørrelse er ca 70 x 50 cm
Sværhedsgraden er 3 ud af 5

Om puslespillet

Spil med temaet Escape Room kan noget helt specielt. Det hitter i hvert fald både som brætspil, men også i større byer som aktivitet. Her bliver man låst inde i et rum, hvor du skal løse gåderne, der er skjult overalt! Som leder dig ind til et nyt rum, du ikke vidste fandtes. Blot husk på, at gåderne skal løses inden tiden går – ellers kommer du ikke ud. Det samme gælder, hvis det er et brætspil 😉

Men hvad er et Escape puslespil så?

Et Escape puslespil er, at du skal samle et motiv, du ikke helt kender på forhånd. Der er nemlig gåder og mysterier gemt i puslespillet.

Det udfordrende ved puslespillet er, at du ikke kender motivet, som du skal samle, på forhånd. Derefter skal du afkode sporerne på indlægssedlen. Mon du kan finde de mysterier, som gemmer sig i puslespillet?

Mangler du hints og ledetråde, så kan du scanne QR-koden i spillet. Fejler alt, så åbn den forseglede konvolut. Ellers få ledetråde her.

Dette er Unicorn ESCAPE 9 fra Ravensburger, der fortsætter Escape puslespillene!

Forestil dig at gå gennem en liidt uhyggelig skov, hvor du vover dig dybere og dybere ind i det tætte krat. I et solglimt område, opdager du en trist, men storslået enhjørning.

Dens magiske kræfter er gået tabt i en kamp med en ond troldmand. Enhjørningen beder om din hjælp, hvor dit eventyr rigtig tager fart. Du søger efter den mistede magi for at hjælpe enhjørningen med at gøre det muligt at flygte fra troldmanden.

Dette smukke og udfordrende puslespil vil tage dig med på en rejse, der tester dit sind og dine gådefulde evner. Gennemfør puslespillet, men vær ekstra forsigtig med de vanskelige kantstykker.

Bemærk også forskellene mellem billedet vist på kassen og selve puslespillet – de forskelle kan hjælpe dig i at løse mysteriet. Brug så dine matematiske evner til at løse gåderne, så enhjørningen kan undslippe den onde magi.

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet!

Dette Unicorn ESCAPE 9 er niende spil i ESCAPE-puslespilsserien.

Vores anbefalinger

Vil du prøve brætspil i Escape Room stil? Så har vi en hel kategori kun med de spil!

Vi kan både anbefale Unlock! og Exit til at udforske dine evner!

Du kan også se flere af vores puslespil 

alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Puslespil

brikker

1000 brikker, 500 brikker

puslespilskategori

Escape Puzzles

Varenummer (SKU): 4005556165124/D1-PPRC2-A13 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.