Tschak!

DKK 124,95

Tag på eventyr sammen med spil.

Kun 1 tilbage på lager

Tschak!
13 år +
2-4 spillere
40 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Tschak! er kortspillet, hvor alle spillere får samme hånd! Men hvem vil være mest succesfuld til at undvige fra større monstre? Husk at gå efter de største skatte, eller endnu bedre, de legendariske magtringe!

Kortbunken består af troldmænd (blå), krigere (grøn) og dværge (rød), som deles ud i starten af spillet. Sammen med det, får I også en historisk genstand (lilla). For at spille, skal du placere et monster og et skatkort for hver af de tre niveauer. I skal forsøge at undgå monstrene og gøre krav på skattene.

På første niveau, skal I vælge et kort fra jeres hånd, afsløre det, vælg et nyt, igen afsløre det, trække et nyt kort for tredje gang og afsløre det. I må skabe et hold af de tre forskellige farver (uden lilla), hvor styrken sammenlignes.

Det svageste hold får et monster kort, hvilket koster point, hvor det stærkeste hold får skattekortet, der typisk giver positive point.

Nogle skatte og monstre kan være positive eller negative point værd. Det skal lægges oveni eller fratrækkes, hvor den spiller med højeste scorer, vinder.

Hvem er bedst med den samme hånd – til at undvige monstre og få de største skatte?

Vores anbefalinger

Prøv spillet Splendor, hvor I som juvelhandlere kan handle med ædelsten til adelen!

Ellers prøv Sænke Slagskib, hvor I kæmper intenst mod hinanden.

Vægt 0.25 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter

sprog

engelsk

Varenummer (SKU): 7640131630115/C42 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.