Trivial Pursuit Familie

DKK 348,95

Tag endelig et kig på vores Trivial Pursuit overblik. Spil brætspil sammen og skab sjove minder.

Dette spil kan bruges som grundspil, når du tilføjer bitesizes som Trivial Pursuit Friends, Trivial Pursuit Harry Potter Vol 1 og Vol 2 samt Big Bang Theory. Så har du spilleplade og brikker til din bitesize udvidelse. Bemærk bitesizes udvidelserne er som rejsespil og er på engelsk. Dette Trivial Puirsuit Familie spil er på dansk.

Ikke på lager

Trivial Pursuit Familie
8 år +
2-6 spillere
Spilles gerne i hold
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Trivial Pursuit Familie kan alle være med!

Kender du ikke spillet? Trivial Pursuit er et spil, hvor du skal være klar med din paratviden i seks kategorier. Her dyster du i alt fra underholdning til geografi til videnskab.

Det samme gør sig gældende i dette Trivial Pursuit Familie. Dog er der også liiidt anderledes i denne udgave. Her er nemlig to slags kort – et til voksne og et til børn. Det giver forskellige sværhedsgrader til brætspillet.

I kan spille alene eller i hold, mens I rykker rundt på spillepladen – tur efter tur. Når du svarer rigtigt på et spørgsmål, og du står på en hovedcentral, belønnes du med en brik. Eller, som mange vil kalde det, en ost!

Trivial Pursuit Familie er som altid spækket med latter og med 1.400 nye spørgsmål. Saml jer til en hyggelig brætspilsaften. Spillet giver et hurtigt tempo og en Showdown-udfordring. Her skal to af jer konkurrere om en ost! Så hop rundt på brættet og besvar spørgsmål, så du kan vinde oste.

Du vil møde spørgsmål til børn som:” Hvilken slags skæg har Asterix? Et fuldskæg, et overskæg eller har han slet ikke noget skæg?”. Du kan også møde:” Hvor finder man hovedingrediensen i retten calamari? I havet, voksende på et træ eller flyvende i luften?” 

Her er igen seks kategorier, som er geografi, underholdning, historie, sport og fritid, kunst og litteratur, og videnskab og natur.

Det hele er fordelt på 240 kort, hvor der er 120 kort til børn og 120 kort til voksne. I får ligeledes to kortholdere, terning, 6 spillebrikker og 36 oste. Her er desuden også danske spilleregler med.

Trivial Pursuit Familie-udgaven lader jer dyste i paratviden, hvor du vinder oste som præmie. Brætspillet vækker altid begejstring, når det kommer på bordet.

Saml jer gerne i hold og dyst i hvem, der har mest viden om de forskellige kategorier. Nu kan børn endda give de voksne baghjul med de specielle kort og spørgsmål til børn!

<3

Vores anbefalinger

Læs med på vores blog for at lære Trivial Pursuit endnu bedre at kende! Se samlingen af Trivial Pursuit spil her.

Ellers kan du se vores andre quiz-spil!

DKK 348,95Læs mere

Varenummer (SKU): 5010993569007/D1-PPRC1-A9 Kategorier: , , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.