Time’s Up Party

DKK 119,95

Tag Time’s Up Party frem og hav en fest – på tid! I skal gætte identiteten på hele 836 forskellige personligheder. Der er både ægte og fiktive personer i blandt for at gøre det endnu sværere.

På lager

  

Time’s up party brætspil
12 år +
4-12 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Brætspillet Time’s Up Party er som skabt til at skabe sjov som et fest- og selskabsspil. Saml jer i hold og kæmp jer igennem de tre runder i spillet, hvor I bruger ledetråde til at gætte forskellige personligheder.

Lad os starte fra bunden med Time’s Up Party

Bland kortene i spille og fordel 40 kort, som I ligger i en bunke, som alle hold trækker fra. Man kan vist godt sige, at kortene er som The Deck of Fame, for hvert kort har en kendt person på sig – ægte eller fiktiv. Det kan være Cleopatra, Charles Darwin eller Tom Hanks. Læs endelig kortene igennem før spillet starter og læs i folderen med forklaringer over personer, hvis du er usikker på karaktererne.

Sådan spiller I Time’s Up Party

Hver runde varer 30 sekunder, hvor der skal gættes karakterer. Det er med at gætte så mange kort som muligt, mens kun en af jer fodre de resterende holdkammerater med ledetråde – på forskellig vis.

I første runde skal den af jer, der giver ledetråde, synge, nynne, pege, give en forestilling og fortælle for at beskrive karakteren. Resten af holdet skal imens forsøge at gætte hvilken karakter, det kan være. Når der er gættet, tager I et nyt kort og fortsætter.

Runden slutter, når alle navnene på kortene er gættet og når tiden er gået. Bliver en af karaktererne ikke gættet, ryger den tilbage i kortbunden. Her må ikke skippes karakterer, så endelig læs op på karaktererne på forhånd. Notér ligeledes jeres rigtige gæt i scoringsarket.

I anden runde må der kun siges ét ord for karakteren på kortet. Nu skal kortene blandes og runden starter. Når det ene “ledtrådsord” er blevet sagt, må der kun bruges non-verbal ledetråde. I gang med lydeffekterne, brug kroppen eller lav en komedie for dit hold.

Men! Dit hold må kun give ét gæt pr. kort og skal gættes inden for 30 sekunder. Der må gerne meldes pas. Og husk på, at det er kort, I har været igennem kortet, så måske det ikke er helt så svært igen 😉 Igen noterer I hver af jeres rigtige gæt på scoringsarket efter runden er færdig.

I tredje runde må den, der giver ledetråde, ikke bruge ord – overhovedet! Nu må der kun bruges lyde eller komedieforestillinger, hvor I mimer, er tilladt for hver ledetråd. Holdkammeraterne får kun ét gæt igen og må melde pas inden de 30 sekunder går.

I hver runde er en af holdspillerne den, der skal give ledetråde og resten er gættere. Byt derfor gerne i hver runde og udfordre dig selv og hinanden.

God fornøjelse!

Udfordre jer selv i at huske og gætte karakterer i tre runder med forskellige discipliner. Første runde giver jer basis viden, som I skal huske på til de kommende runder. Det bliver nemlig sværere og I skal huske på mange karakterer!

Vores anbefalinger

Prøv spil som Jeg er….Alias minder godt om Time’s Up party! Alle spillere får en karakter sat i panden, som din modspiller skal forsøge at få dig til at gætte, så de får point. Det er alt fra job som tandlæge til Pocahontas.

Ellers prøv 5 Seconds. Her udfordres du i at give tre svar på et spørgsmål – og det har du kun fem sekunder til!

Kan I lide at tænke ens, så prøv også The Mind eller The Game. Her skal I fuldføre en talrækkefølge uden at snakke sammen. Det handler altså om at blive som én i jeres spil.

Kan I lide at skabe kreativitet med ikoner, så prøv Concept. Skab sammenhæng mellem ikoner og ord som “Eiffeltårnet” eller ‘bi’.

Skal vi over i flere gætterier, kan vi anbefale HINT eller EGO. Kan du ikke kende forskel på HINT eller på de forskellige EGO spil, så læs med i vores blogindlæg.

Varenummer (SKU): 5425016922972/A43 Kategorier: , , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.