Ticket To Ride Rails and Sails

DKK 468,95

Ticket To Ride Rails and Sails giver jer både brikker med tog og skib. Det kan skabe en lang rute for dit herredømme! Rejs rundt på dette dobbeltsidede brætspil af hele jorden, som bevæger jer over vand og land!

Ikke på lager

Ticket To Ride Rails and Sails
10 år +
2-5 spillere
90-120 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I denne udgave med Ticket to Ride Rails and Sails af det populære Ticket to Ride-serie, får du nu oplevelsen af at rejse igennem hele verden! Tag fra Europa til USA for at tage videre til Australien – eller et helt fjerde sted.

Denne rails and sails udgave handler om at opnå flest point ved at have den længste sammenhængende rute. Nu kan du nemlig også bygge færgeruter! Så vær taktisk og brug hovedet, når du nu hopper ombord på toget og lader eventyret starte!

Som i de andre Ticket To Ride-udgaver, sidder I med kort, der viser de to byer som du skal forbinde. Det gør du ved at samle farvede kort og derefter bygge ruten på spillepladen i din tur. Se om du kan bygge ruten med brikker af både skib og tog!

Nogle af kortene viser en tour-rute, hvor der er flere byer på kortet i stedet for kun to byer. Hvis du bygger et netværk, der matcher turen, scorer du flere point – end hvis du kun bygger korte ruter.


For at vinde spillet…

Hver af jer starter med at have tre havne . Hvis du har bygget en rute til en havneby, kan du også tage en handling i spillet, så du kan placere en havn i byen. For at placere havnen, skal du bruge to togkort og to skibskort med samme farve, som alle skal have havnesymbolet på sig i form af et anker.

I slutningen af spillet mister du fire point for hver havn, der ikke er placeret. Du får dog 10-40 point for hver placeret havn, afhængigt af hvor mange af dine færdige rutekort, der viser havne.

Ticket To Ride Rails and Sails giver jer både brikker med tog og skib. Det kan skabe en lang rute for dit herredømme! Rejs rundt på dette dobbeltsidede brætspil af hele jorden, som bevæger jer over vand og land!

Vores anbefalinger

Du finder en samlet oversigt til Ticket To Ride lige herMangler du en guide til at finde hoved og hale i Ticket To Ride spillene? Så læs med!

Prøv også spilserien Pandemic, hvor I rejser verden rundt og udrydder de hærgende sygdomme!
 

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 824968720929 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.