Ticket To Ride Europe

DKK 269,95

Skab magien sammen med nærvær og fokus. I Ticket To Ride Europe skal I bygge togruter ud fra de ruterkort, I har på hånden.

Ikke på lager

Ticket To Ride Europe 
8 år +
2-5 spillere
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Ticket To Ride Europe er en del af den populære Ticket to Ride-serie, hvor du her får oplevelsen af at rejse gennem hele Europa.

Ticket To Ride-serien handler om, at du skal bygge jernbaneruter, hvor du kan danne den længste rute og få flest point. Det handler om at være taktisk, men også snu, for du kan blokere de andres muligheder.

Du kan også optjene bonuspoint ved at forbinde nogle af de byer, der står på rutekortene. Men kan du ikke bygge alle ruter, du har sat dig får, får du minuspoint!

I dette spil med Europe-udgaven kan du benytte dig af “bygge-stationer”. Hvis nogle af dine modstandere har valgt at etablere en jernbanestrækning på din rute, så du stadig kan afslutte din rute og opnå bonuspoint! Men brug dem med omtanke, du har nemlig kun tre stationer.

Du oplever Europa i et nyt togeventyr, hvor I rejser fra Edinburgh til Konstantinopel og fra Lissabon til Moskva, hvor du besøger de store byer!

Ticket To Ride Europe-udgaven indeholder dog et nyt element! Tunneller, som kan kræve, at du betaler ekstra kort for at bygge dem. Færger kræver bestemte lokomotivkort og stationer vil give dig mulighed for at bruge en af dine modstanders ruter til at forbinde din egen togrute!

Byg jernbane ruter rundt omkring i Europa fra Edinburgh til Konstantinopel!

Vores anbefalinger

Du finder en samlet oversigt til Ticket To Ride lige her.

Prøv spilserien Pandemic, hvor I står overfor forskellige opgaver og spiller mod spillet.

Mangler du en guide til Ticket To Ride-spillene? Så læs om dem i vores blogindlæg.

Varenummer (SKU): 824968717028/D1-PPRC1-E10 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.