The Voting Game

DKK 199,95

Spil sammen og hav en fest! The Voting Game lader jer gætte sjove sandheder om hinanden og åbner op for mange personlige samtaler.

Ikke på lager

The Voting Game
18 år +
5-10 spillere
30-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Spil The Voting Game igen og igen, da spillet varierer dramatisk baseret på hvem du spiller med. Samtidig lærer I hinanden uhyre godt at kende, mens de personlige historier deles ud.

The Voting Game er stærkt konkurrerende festspil, hvor målet er at få så mange sorte spørgsmålskort som muligt. Hver spiller får et farvet nummereret kort og får også et sæt med tilsvarende numre til de resterende spillere. I kan ikke stemme på jer selv i spillet igennem, så du skal vælge en af dine modspillere for hvert spørgsmål.

Et af spørgsmålene kan lyde “Hvem tager en paraply med på dage, hvor der kun er 10 % chance for regn?” eller “Hvem er den værste til at holde en nyfødt?”.

Nu skal I vælge tallet i jeres hånd, der svarer til den deltager, I ønsker at vælge som svar til et af spørgsmålene. Svar ved placere med tallet nedad, så de andre spillere ikke ser dit svar med det samme. Samtidig afslører I hvert jeres svar.

Warning: Not recommended for accountants and other people without a personality

The Voting Game, du ikke har lyst til at spille med din familie! Det er et festspil, der afslører den sjove sandhed bag dine venskaber!

Vores anbefalinger

Savner du lidt mere samtale – og diskussioner om fiktive karakterer og deres superkræfter – eller super mangler? Så prøv Superfight!

Søger du flere spil til festen? Så har vi spil, der giver dig festspil!

alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

engelsk

Varenummer (SKU): 885254471000 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.