The Mind

DKK 119,95

Bliv som én i jeres The Mind spil. Læg kun dit kort, hvis du føler du har det rette i rækkefølgen. For har en af de andre spillere et lavere kort end dit, så skal I starte forfra. Tvisten er, at I ikke må tale sammen undervejs i spillet.

Kun 1 tilbage på lager

The Mind

8 år +
2-4 spillere
15 minutters spilletid
Spillet har en nordisk spillemanual

Om spillet

The Mind er en holdoplevelse og en udfordring for jer, der deltager. Fuldfør spillets kabale i sine forskellige niveauer uden at tale sammen undervejs.

The Mind indeholder kort nummereret fra 1-100. I skal sammen forsøge at fuldføre 12, 10 eller 8 niveauer af spil med 2, 3 eller 4 spillere. I hvert niveau, modtager I et nummereret kort, der svarer til jeres spilleniveau.

Er I på første niveau, får I hvert ét kort, er det på andet niveau, får I to kort og så fremdeldes. Spil nu jeres kort i midten af bordet med nummeret opad – et af gangen. Det skal I gøre skiftevis, mens I får placeret dem i stigende rækkefølge. Uden at kommunikere hvilke kort, nogen af jer sidder inde med.

Du skal altså “bare” stirre ind i de andres øjne og når du føler tiden er inde, spiller du dit laveste kort.

Har ingen spillere et lavere kort end dit, fortsætter spillet! Fantastisk – godt aflæst! Sad andre spillere med lavere kort end dit, skal kortene blandes, I taber et liv og starter forfra!

Når I sammen gennemfører niveauer, kan I måske modtage en belønning – måske et ekstra liv eller måske muligheden for at tale sammen. Udfyld alle niveauer, og du vinder!


Målet med The Mind

Konceptet bag spillet er at blive som én, hvor jeres gruppes tankegang forenes, så I perfekt kan placere kort synkront. Jo mere I spiller, jo mere får I en rytme kombineret af intuition, nummering og at fokusere. Spil som et team – uden kommunikation eller hemmelige signaler – og få kabalen til at gå op!

The Mind er mere end bare et spil. Det er et eksperiment, en rejse og holdoplevelse, hvor du ikke må kommunikere, men I bliver som én til at besejre alle niveauer af spillet!

Vores anbefalinger

Prøv ellers Small Talk Big Questions, hvor I svarer på spørgsmål om alt mellem himmel og jord.

Prøv spillet The Game, hvor målet er at alle får lagt sine kort, så man er løbet tør for kort, men med kommunikation denne gang!

Prøv Cortex, hvor du skal løse opgaver før dine modstandere gør det!

Tag eventuelt et kig på Magic Maze, hvor I skal samarbejde om at stjæle ting fra storcenteret og komme ud i en fart – uden at snakke sammen!

Vægt 0.27 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 7072611001571/D24 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.