The Crew

DKK 149,95

I rummet kan ingen høre dig skrige.. I er et hold astronauter, der sammen tager ud og skal finde den niende planet. Uden at I må tale sammen.

Ikke på lager

The Crew
10 år +
2-5 spillere
Fra 15-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk og engelsk

Om spillet

The Crew: The Quest for Planet Nine inviterer jer med op i rummet. Forskerne behøver jeres hjælp som astronauter. De har fundet en niende plantet i udkanten af vores solsystem, men den er mystisk.

Forskerne har forsøgt flere gange, men de har endnu ikke lykkedes med at bevise dens eksistens. Det vil I rette op på ved at flyve til planeten for at undersøge om det er ren science fiction eller om den niende planet virkelig findes.

Dit Crew skal samarbejde og klare 50 forskellige missioner. Det kan kun lykkes, hvis I virkelig samarbejder og har viser teamspirit. Men tingene kan nemt gå i hårknude.. Hav jeres kommunikation top tunet under jeres missioner.

Uddel kortene til hvert medlem i The Crew, så I på skift lægger et af jeres kort med forsiden opad, så alle kan se med. Når I alle har spillet et kort, udgør dén bunke et “stik”. Den af jer, der lagde det højeste kort, vinder selve stikket, hvis det har samme kulør, som det første kort, der er lagt.

I alt er der fem kulører, som strækker sig over gul, grøn, lyserød, blå og raketkort. Du skal altid spille et kort af samme kulør, som det kort, der først er lagt.. Medmindre du ikke har et kort i samme kulør, må du tage et andet kort.


Hvad går missionerne ud på i The Crew spil?

I spillet vil I vinde eller tabe sammen. Sejren klares kun, hvis alle hjælper hinanden og I klarer jer godt. I kommer på 50 forskellige missioner med hvert sit kriterie for en sejr, som I kan spille efter hinanden, da det er en sammenhængende historie i hele forløbet.

I kan også spille missionerne ude at rækkefølge, da I kan holde styr på dem i logbogen i regelbogen til spillet. Men vær forberedt. I vil ikke nå at klare alle missioner på én gang, så forbered dine medspillere på at mødes over flere gange, så I kan komme i mål med jeres missioner.

Varigheden af missionerne er på cirka 5 minutter, men sværhedsgraden øges, så de senere missioner kan tage længere tid at gennemføre.

I rummet kan ingen høre dig skrige.. I er et hold astronauter, der sammen tager ud og skal finde den niende planet. Uden at I må tale sammen.

Vores anbefalinger

Vil du teste dine holdkammerater endnu mere, så prøv The Mind. Her skal I lægge kort i stigende rækkefølge fra 1-100. Uden at I må tale sammen.

Ellers er der The Game, hvor I skal lægge to bunker i stigende og to bunker i faldende rækkefølge, hvor I må tale meget lidt sammen.

Kan du lide mysteriespil, så tag et kig her.

I kan også prøve samarbejdsspil – dem finder du her.

Du finder også puslespil i et escape room tema, hvor du kun ved at samle puslespillet korrekt, løser mysteriet. Problemet er bare, at brikkerne passer flere steder og gør puslespillet ekstra svært.

Prøv også brætspil i escape room temaet.

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter, 45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk, engelsk

Varenummer (SKU): 6430018275055/D1-PPRC1-A18 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.