Terraforming Mars – Dansk

DKK 378,95

I Terraforming Mars spiller du en af disse virksomheder, hvor I skal samarbejde i “menneskeliggørelses-processen”, så Mars bliver beboelig, mens I kæmper for sejrspoint.

Ikke på lager

Terraforming Mars – Dansk
12 år +
1-5 spillere
120 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Terraforming Mars spiller du en af disse virksomheder, hvor I skal samarbejde i “menneskeliggørelses-processen”, så Mars bliver beboelig. Undervejs konkurrerer I om at få sejrspoint som tildeles for dit bidrag til tilpasningen af planeten. I konkurrerer også om at fremme menneskelig infrastruktur gennem solsystemet og for at gøre andre prisværdige bidrag.

Spillerne opnår unikke projektkort (fra over to hundrede forskellige) ved at købe dem til deres hånd. Disse projekter kan repræsentere alt fra at indføre planteliv eller dyr, kaste asteroider på overfladen, bygge byer til minedrift af Jupiters måner og etablering af drivhusgas industrier for at opvarme atmosfæren.

Kortene kan give dig øjeblikkelige bonusser og øge din produktion af forskellige ressourcer. Mange af kortene har også krav, og bliver spilbare, når terrænet tilpasses.

I vil også konkurrere om forskellige milepæle og priser til mange VP’er. Spillet har derfor flere faser, som I kommer igennem, når spillet kommer i gang.  Når de tre globale terræn tilpasninger med temperatur, ilt og hav har nået sine mål, er tilpasningen af Mars afsluttet – og spillet slutter efter den generation. Tæl dine Terraform rating og VP’er for at se hvem der er den vindende virksomhed!

Dette Terraforming Mars – Dansk er på dansk.

Året er 2400 og menneskeheden begynder at gøre det muligt at leve på Mars!

Du er nemlig med i et rumkapløb om at gøre Mars beboelig. Det gør du ved at spille projekt-kort, byg produktioner, placer dine byer og grønne arealer strategisk.

Vores anbefalinger

Vi har også udvidelserne Terraforming Mars Hellas & Elysium samt Terraforming Mars Venus Next!

Du kan også prøve Betrayal at House in the Hill, hvor I skal udforske det hjemsøgte palæ, mens I møder ånder og får skræmmende varsler, der kan forudsige skæbnen! Prøv også Betrayal Legecy.

alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018273983 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.