Temple in Angkor Wat – ESCAPE 2

DKK 119,95

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet! Psst, du kan også få ledetråde her.

På en vidunderlig ferie til Asien tager din guide dig til et gammelt tempel. Men du bliver træt og bliver væk, glider ned i dybet. Vil du kunne slippe fri og forhindre at templet bliver din grav?

Kun 2 tilbage på lager

  

Temple in Angkor Wat ESCAPE 2
Alder: 12 år – voksen
Antal brikker: 759 brikker
Instruktioner til spillet er på engelsk
Samlet puslespilsstørrelse er ca 70 x 50 cm

Om puslespillet

Spil med temaet Escape Room kan noget helt specielt. Det hitter i hvert fald både som brætspil, men også i større byer som aktivitet. Her bliver man låst inde i et rum, hvor du skal løse gåderne, der er skjult overalt! Gåderne leder dig ind til et nye rum, du ikke vidste fandtes. Blot husk på, at gåderne skal løses inden tiden går – ellers kommer du ikke ud. Det samme gælder, hvis det er et brætspil 😉

Men hvad er et Escape puslespil så?

Et Escape puslespil er, at du skal samle et motiv, du ikke helt kender på forhånd. Der er nemlig gåder og mysterier gemt i puslespillet.

Det udfordrende ved puslespillet er, at du ikke kender motivet som sådan, som du skal samle. Når du dog har samlet puslespillet, skal du afkode sporerne på indlægssedlen. Mon du kan finde de mysterier, som gemmer sig i puslespillet og løse gåden korrekt?

Mangler du hints og ledetråde, så kan du scanne QR-koden i spillet. Fejler alt, så åbn den forseglede konvolut. Ellers få ledetråde her.

Dette er Temple in Angkor Wat ESCAPE 2 fra Ravensburger, der fortsætter serien med Escape puslespil!

På en vidunderlig ferie til Asien tager din guide dig til et gammelt tempel. Men du bliver træt og bliver væk, glider ned i dybet. Vil du kunne slippe fri og forhindre at templet bliver din grav?

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet!

Dette Temple in Angkor Wat ESCAPE 2 er andet spil i ESCAPE-puslespilsserien.

Vores anbefalinger

Vil du prøve brætspil i Escape Room stil? Så har vi en hel kategori kun med de spil!

Vi kan både anbefale Unlock! og Exit til at udforske dine evner!

Du kan også se flere af vores puslespil 

Vægt 0.65 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Puslespil

brikker

1000 brikker, 500 brikker

puslespilskategori

Escape Puzzles

puslespilsmaerke

Ravensburger

Varenummer (SKU): 4005556199570/E16 Kategorier: , , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.