Tadaa!

DKK 164,95

Hyg jer sammen med brætspil – det skaber minder.

Kun 1 tilbage på lager

6 år +
2-4 spillere
5 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk og nordisk

Om spillet

I dette Tadaa! spil er I tryllekunstnere med hver jeres hat fyldt med spændende trylleting. Hver af jer får i starten af spillet en tryllehat, så I kan trylle!

Vend et udfordringskort og stabl tingene ovenpå tryllehatten, så de passer med kortet. Nogle ting skal skjules, mens andre skal være synlige. Her er det er din opgave som tryllekunstner at få det til at ske! Ren Tadaa!

Du vil skulle stable røde kopper, grønne mønter, hvide kaniner og orange rør på forskelligvis. Der er hele 55 udfordringskort med til brætspillet, som gør at spillet ikke er ens fra gang til gang.

Det er slet ikke så nemt, når man samtidig gerne vil være først færdig! Tænk hurtigt og lav den rigtige kombination for at vinde spillet. Få hver ting til at dukke op på rigtig vis – eller forsvinde igen. Løs magien og tryl for de andre!

Reglerne er altså ret simple, for hvis der er noget gråt på billedkortet, skal det være med i løsningen. Du skal bare sørge for, at man ikke kan se det! Har noget en stjerne på sig, så skal det have nogen inden i sig, så på den måde skal I dyste om hvem, der er hurtigst til at bygge ud fra kortene. Og selvfølgelig have alt med!

Det giver altså et ultra stressende og hektisk spil, hvor alle kan være med.

Dit barns finmotorik bliver altså aktiveret og stimuleret, mens der også skal reageres hurtigt – hvilket kun gør spillet super sjovt!

Løser du magien og får stablet tingene oven på tryllehatten?
Det er ren Tadaa! magi!
Tryl med.

Vores anbefalinger

Tag også et kig på Roskis, hvor I spiller om at undgå at gå ud med skraldet!

Ellers giv Bucket King en chance. Du kan blive konge over den flotteste pyramide ved at vælte dine modstanders pyramider!

Gold Fever kan også være noget for jer, hvor I graver guld!

DKK 164,95Tilføj til kurv

Vægt 0.6 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, Under 15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018273624/A8 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.