Super Fodbold

DKK 139,95

Kom med til en omgang Super Foldbold! Perfekt for alle fodbold fans, der er klar til at spille krig med foldbold som spillets tema. Lav en plan, så du kan score mål hos modstanderen, men husk også at forsvare dit eget.

Så tag et spil, hvor I er mindst 2 spillere fra 8 år, og lad spillet udfolde sig i sine ca. 15 minutters spilletid.

På lager

  

Super fodbold spillet superfodbold
8 år +
Fra 2 spillere
15-20 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Kalder alle fodboldfans! For med Danspils Super Foldbold spil kan I spille krig – på fodboldbanen.

Hvad skal man i Super Fodbold?

Spillet er for fodboldtosser i alle aldre, og er med til at give dig en fornemmelse for taktik. Hver af jer vil både være træner og fodboldspiller for hvert jeres hold, mens I samtidig forsøger at vinde spillet ved at læse modstanderens taktik.

Super Fodbold spillets formål er at I skal lave en strategi, hvor du skaber den stærkeste holdopstilling ud fra dine tildelte spillekort. Med dem skal du forsøge at score mål på din modstander, men du skal også være parat til at forsvare dig mod modstandens angreb.

Lad angrebsspillerne starte, så du kan bevæge dig rundt i kæden af spillere på banen, så du kan arbejde dig til chancer for at score på mål. Super Fotball spillet her er et sjovt fodboldspil, hvor I har strategi, held og hjerne med i et simpelt spil til alle uanset alder.

I kan spille kamp med op til to halvlege eller med straffesparkskonkurrence, hvis jeres spil ender uafgjort. Det er Super Fodbold!

Kom med til en omgang Super Foldbold! Perfekt for alle fodbold fans, der er klar til at spille krig med foldbold som spillets tema. Lav en plan, så du kan score mål hos modstanderen, men husk også at forsvare dit eget.

Vores anbefalinger

Elsker du sport? Så prøv et spil Alias Snack Play Sure Tæer, hvor I kan skabe ledetråde til at gætte ord, der har fokus på sport!

Måske Scotland Yard også er noget for jer, hvor I skal samarbejde om at finde den af jer, der spiller den hemmelige Mister X.

Temple Rush kan også tage jer med ud i junglen. Her skal I bygge templer ud fra jeres tempelkort og vinde flest point!

Vægt 0.3 kg
Størrelse 20.8 × 27.1 × 3.5 cm
alder

, , ,

antal-spillere

, , , ,

produkt

spilletid

,

sprog

Varenummer (SKU): 5711699140650/D64 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.