Submarine ESCAPE 4

DKK 119,95

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet! Psst, du kan også få ledetråde her.

I San Juan havnen i Puerto Rico ser du en gammel mand nusse om et mystisk fartøj. Du går hen til ham og han hilser. Nu ser du hans mystiske fartøj er en hjemmebygget ubåd. Han ville bruge den til at lede efter sunkne vrag i området nær havnen.

Og du er heldig. Du får nemlig tilbudt at kunne tage ombord for et dyk. Den chance lader du ikke gå din næse forbi!

Kun 2 tilbage på lager

  

Alder: 12 år – voksen
Antal brikker: 759 brikker
Instruktioner til spillet er på engelsk
Samlet puslespilsstørrelse er ca 70 x 50 cm

Om puslespillet

Spil, der indgår i et tema med Escape Room kan noget helt specielt. Det hitter i hvert fald både som brætspil, men også i større byer som aktivitet. Du sætter nemlig din indre detektiv på opgave, for du skal løse gåderne, der er skjult overalt! Derfor er hele escape puzzle-serien også ved at være ret populær.

Men hvad er et Escape puzzle?

Et puslespil fra escape puzzle serien går ud på, at du skal samle et motiv, du ikke helt kender på forhånd. Her gemmer der sig gåder og mysterier i puslespillet.

Mangler du hints og ledetråde, så kan du scanne QR-koden i spillet. Fejler alt, så åbn den forseglede konvolut. Ellers få ledetråde her.

Dette er Submarine ESCAPE 4 fra Ravensburger, der fortsætter Escape puslespillene!

Her skal du udforske San Juan havnen i Puerto Rico, for en gammel mand nusser om et mystisk fartøj. Du vil lige tage et ekstra kig, så du går hen til ham og han hilser. Det mystiske fartøj viser sig at være en ubåd, han selv har bygget. Han ville bruge den til at lede efter sunkne vrag i området nær havnen.

Han er desværre blevet for gammel til at tage på ekspedition med sin ubåd mod havets uvisse bund. Men her er du heldig. Du får nemlig tilbudt at kunne tage ombord for et dyk. Den chance lader du ikke gå din næse forbi!

Brug mandens instruktioner til at dykke ned mod havets bund. Desværre går noget galt, for ubåden mister funktioner og du går ufrivilligt til bunds. Hvordan skal du nu komme op for at overleve? Saml puslespillet – for hvis du samler det korrekt, vil koderne i spillet vise sig om du har løst mysteriet. Ellers er det op på hesten en gang til.

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet! Brug gerne QR-koden undervejs, så du ved om du er på rette vej.

Dette Submarine ESCAPE 4 er fjerde spil i ESCAPE-puslespilsserien.

Vores anbefalinger

Vil du prøve brætspil i Escape Room stil? Så har vi en hel kategori kun med de spil!

Vi kan både anbefale Unlock! og Exit til at udforske dine evner!

Du kan også se flere af vores puslespil 

Vægt 0.6 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Puslespil

brikker

1000 brikker, 500 brikker

puslespilskategori

Escape Puzzles

Varenummer (SKU): 4005556199594/E17 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.