Stratego Original

DKK 249,95

Vær fokuseret. Vær nærværende.
Det skal nok skabe minder.

Ikke på lager

Stratego Original
8 år +
2 spillere
15-45 minutters spilletid
Spillets regler er på dansk

Om spillet

Stratego Original er et af de klassiske strategispil for to personer. I har 40 røde og blå brikker til rådighed til at bringe en af jer til sejr. Brikkerne har afbilledet soldater af forskellig rang. Der er alt lige fra spioner, spejdere, bomber og generaler samt her findes fanen også!

Besejr din modspiller ved at have god strategisk sans og en god hukommelse, så du ved hvor og hvornår du skal kæmpe. Eller løbe.

Hærene står på række, klar til kamp og kigger på hinanden. På skift marcheres skridt for skridt tættere på hinanden indtil en af hærene med snu og held fanger modstanderens flag!

Der er ingen regler for, hvor du stiller bomber, spejdere, general eller flag. Det er ren sund fornuft, hvor du stiller din hær i de tre rækker.

Enkelte bomber er dog at foretrække omkring flaget til beskyttelse, mens spejderne er gode i front til at komme hurtigt frem og lure modstanderens hær. Generalen, obersten og de stærke range er gode at gemme bagerst i rækken, så du ikke mister dem for tidligt. Det samme med minerydderne!

Du kan bevæge en brik til et ledigt felt – og kun en brik pr. tur. Ingen brikker kan bevæge sig diagonalt. Spejderen kan dog bevæge sig i en lige linje fremad, bagud eller sidelæns i lige så mange felter som er ledige.


Stratego Originals afslutning

Vind spillet ved at angribe modstanderens flag – eller løber du tør for brikker at flytte med, er du nødt til at erklære din modstander for vinder!

Angrib og erobrer modstanderens fane!

Vores anbefalinger

Ellers er Sænke Slagskib også et hit, hvor I nu kæmper på havet!

Prøv Catan. Her er I de første til at udforske øen og opdage en ny verden. Her er et hav et udvidelser med nye missioner også!

Kig også på Agricola og byg et bedre landbrug end dine modspillere tilbage i 1600-tallets Europa!

Skal det være mere strategisk? Så prøv A Game of Thrones: The Board Game. Kong Robert Baratheon er død, og Westeros gør sig klar til kamp! Turen er nu kommet til at du skal sprede din indflydelse over Westeros.

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter, 45 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 8710126815861 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.