Stigegolfkugler 4 player sæt

DKK 69,95

Du finder stigegolf spillet her og kan tilføje disse 4 ekstra stigegolfkugler til spillet!

Bemærk at dette er et stigegolfkugler 4 player sæt uden stigegolf-delen.

Ikke på lager

Stigegolfkugler 4 player sæt

3 år +
4 bolde
15 minutters spilletid
Dette er ‘kun’ et boldsæt til 4 personer
Du finder stigegolf her, som gør dette produkt til at spille

Om spillet

Kom med ud i haven til et spil

Stigegolf! For når det er sommer, kalder græsset nærmest på os til at komme ud og lave udendørsaktiviteter. De indendørs brætspil må vente, for nu er det tid til konkurrence blandt venner eller familie.

Stigegolf er et havespil, som kan spilles på stranden, på græsplænen eller i indkørslen. Spillet skal helst spilles udendørs, så I undgår at smadre vaser eller brandeovne – eller andet inventar i hjemmet.

Hvordan spiller man?

Stil stigegolf spillet frem og løsn disse stigegolfkugler fra hinanden. Stigegolfkuglerne kan indimellem filtre sig lidt ind i hinanden, når de har lagt gemt væk vinteren over, så få dem fri før I begynder jeres spil.

Så er I faktisk klar til at sigte med stigegolfkuglerne – flere personer med 4 player sættet. Så forsøg at ramme trinene på stigen, så kuglerne bliver hængende på et af trinnene på stigen.

På stigen – som er målet i spillet – er der tre trin, som giver forskellige antal point. Du kan få 1, 2 og 3 point i hvert kast alt efter hvad, du rammer. Øverste trin giver flest point, fordi den er sværeste at ramme.

I kan lave forskellige hjemmelavede regler, hvis I vil, ligesom I også kan øge sværhedsgraden på spillet ved at gå længere væk fra målet. Det kræver et mere præcist og kraftfuldt kast, så sæt bare i gang!

Stigegolf spillet her med stigegolfkugler 4 player sæt er sjovt for alle i familien, for vennerne og for alle aldre.

Vores anbefalinger

Husk stigegolf spillet for at spillet er komplet.

Sommeren lokker med udendørsaktiviteter, der indeholder mange sjove havespil, som I kan tage med på farten eller med udenfor. Uanset alder, så elsker vi at lege, så slå dig løs i kastespil eller boldspil.

Uanset om du er til Kubb spil eller er mere til ringspil, så undersøg de spil, der tiltaler dig mest.

Bliv bedre til stigegolf med denne gennemgang.

Varenummer (SKU): 5713428015116/E5 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.