Smash Up

DKK 249,95

I Smash Up får du det sejeste i hele verden.. Rumvæsner, pirater, zombier og robotter.. Gør det lige en tand sejere – nemlig, bland dem!

Ikke på lager

Smash Up
12 år +
2-4 spillere
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Spil med monstre-mutant-robot-pirater og deres evner, så I sammen kan overvinde en række baser! Du skal nemlig blande din karakter, så du måske ender med robot dinosaurer eller pirat zombier, der for hvert spil er forskelligt, fordi det skal blandes!   Hver af jer vælger to af de forskellige fraktioner (som er en slags gruppering), som I sætter sammen!

Vælg mellem: Dinosaur Alien Ninja Pirat Robot Fupmager Troldmand Zombie.
Det giver altså nogle ret svedige kombinationer – måske I ender med en DinosaurAlien eller en NinjaZombie?

Når hver af jer har valgt to kombinationer, skal kortsættene blandes sammen, som nu er spillekortene, du skal bruge til spillet! På den måde bliver intet spil ens, da det altid vil være forskelligt hvornår I får de forskellige kort, som aldrig kommer I samme rækkefølge.

Lokationskortene vil også skulle blandes sammen, så det også giver jer forskellige lokationer til hvert spil. Husk altid at tage lige så mange lokationer, som I er spiller plus et ekstra lokationskort!

Træk nu fem kort fra din kortbunke af de …meget blandede monsterskabninger. Enten spil et kort på din tur eller brug en færdighed! Eller gør begge dele!

Forestil dig det sejeste i hele verden.. Rumvæsner, pirater, zombier og robotter.. Gør det lige en tand sejere – nemlig, bland dem!

Vores anbefalinger

Prøv også spil som King of Tokyo, hvor I som forskellige monstre kæmper om at blive konge!

Ellers prøv Unstable Unicorns, hvor I spiller om at samle den sødeste hær af enhjørninge – og forråde dine venner!

alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

45 minutter

sprog

engelsk

Varenummer (SKU): 729220055019 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.