Small World

DKK 299,95

Byg dit kongerige og kæmp mod de andre.
Lidt modstand kan være sjovt.

Ikke på lager

Small World
8 år +
2-5 spillere
40-80 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

Spillets mål er at vinde. Du vinder ved at have flest sejrspoint, som du typisk optjener ved at kontrollere regioner. I hver runde har du tre muligheder:
Overtag regioner,
Omgruppér for forsvar,
Vælge en race (hvis du ikke allerede har en).

I dit første træk, skal du vælge en race fra en liste, som viser fantasi racer som orker, onde ånder eller giganter med karaktertræk som bersærks vrede, heroisk eller velhavende.

Hver race og karaktertræk har specielle evner, der kan hjælpe dig med at overtage hurtigere, forsvare bedre eller optjene flere sejrspoint. Vælger du racen i toppen, er det gratis. Vælger du racen nedenunder, koster det 1 sejrspoint, hvor racen nedenunder denne også koster 1 sejrspoint indtil vi når til bunden af listen af racer.

Hvis den race, du vælger, har mønster på sig, tager du dem. Når du har valgt din race, skal du se på de to store numre – et i venstre og et i højre side. Plus dem sammen og det viser dig hvor mange brikker, du har at arbejde med.


Tid til erobring

Nu er tiden inde til at du skal erobre! Start i enhver kant- eller kystregion på kortet og overtag en region ved at placere to brikker plus en brik for ethvert ekstra stykke af spillepladen på den region.

Når du har overtaget en region, kan du overtage de nærliggende indtil du ikke har flere spillebrikker. Har du ikke nok eller flere spillebrikker, men ønsker at overtage mere af spillepladen? Kast med forstærkningsterningen og tilføj det nummer til nummeret af spillebrikker, du har tilbage. Er tallet højt nok, kan du derfor overtage regionen, du ønskede at erobre!

Hvis du har en troldmand, får du ekstra sejrspoint, hvis du har erobret et magisk territorium. Erobre dine modstanders territorier, mens du kæmper for et stærkt rige!

Kontroller fantasiracer som orker og dværge, mens I kæmper for kontrollen over en verden, der er for lille til alle!

I Small World kan I kæmpe for erobring og kontrol af en verden, der er for lille til at rumme dem alle.

Vores anbefalinger

Prøv også Splendor, hvor I som handelsmænd handler med juveler med adelen!

Ellers prøv Saboteur, hvor I som dværge graver guld i minen – men pas på! En af jeres kolleger er en sabotør!

DKK 299,95Læs mere

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 824968779910 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.