Skylines

DKK 199,95

Kun 2 tilbage på lager

  

Skylines
8 år +
2-4 spillere
30-40 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

I Skylines gælder det om at bygge en by med skyskrabere. Selve kassen fungerer som spillepladen og byen stille og roligt skyder i vejret.

Tænk stort eller forsøg at ødelægge de andres byggeplaner. Du skal nemlig overholde væddemål og satse, mens I alle har en fælles byggegrund.

Alle forsøger altså at bygge, så netop de kan se den højeste bygning. Men netop som du troede, at den var hjemme, bygger de andre måske noget, der kan ødelægge dine egne planer!

I bygger i spillekassen, hvor I hver har brikker af etager, to tage og en park, så du nu kan bygge i din første runde. Det har ikke betydning hvilke farver, der bliver bygget ovenpå hinanden. Dog skal parken være på jorden og tagene skal være mindst en etage høj.

Du får point ved at kigge den vej du sidder foran spillekassen (enten ved nord, syd, øst, eller vest) og får point efter hvor mange skyskrabere, du kan få øje på! Så det er med at bygge højest bygninger fra din synsvinkel!

Byg bygninger og skyskrabere – ud fra dit perspektiv!

Vores anbefalinger

Prøv også New York 1901. Her bygger I skyskrabere på Manhattans kendte gader med tetris-lignende brikker!

Skal det være mere avanceret? Så skift skyskrabere ud med træer i Photosynthesis. Du skal plante dine træer strategisk, så de med sollyset vokser, og sender skygge for de andre træer!

Vægt 1.15 kg
alder

, , , ,

antal-spillere

, ,

produkt

spilletid

,

sprog

Varenummer (SKU): 6430018272030/A31 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.