Scandinavian Copenhagen Denmark 1000p

DKK 119,95

Scandinavian Copenhagen Denmark 1000p puslespil viser Nyhavn fra en farverig og smuk side. Saml puslespillet på 1000 brikker og se!

Puslespillet måler 70 x 50 cm, når det er samlet.

Kun 1 tilbage på lager

Scandinavian Copenhagen Denmark 1000p

I dette puslespil får du et motiv af Nyhavn i København i denne udgave af Ravensburgers Scandinavian Places-samling. Puslespillet hedder Scandinavian Copenhagen Denmark 1000p og udfordrer dig med den farverige havnefront i København.

For mens du brik for brik kommer nærmere et færdigt puslespil, kan du se et farverige og smukt portræt af Nyhavn, der gemmer sig blandt de 1000 brikker. Puslespillet har en lidt højere sværhedsgrad, så det kan godt kræve erfaring med puslespil og mange timers puslelægning. Du kan spille med fra 12 års alderen i dette puslespil med 1000 brikker.

Ravensburger, som har skabt dette puslespil, fremstiller puslespil med et specialdesignet værktøj, så hvert puslespil en unik samlemåde og trykkes i tyk karton med høj kvalitet og mat hørstrukturpapir. Det sørger for, at puslespillet ikke skinner, hvilket kan gøre det lettere at samle.

Når du lægger puslespil, er det en fantastisk måde at udfordre dig selv, mens du har det sjovt. Din logiske tankegang og korttidshukommelse bliver også trænet undervejs. Du kan samle lignende motiver ved at kigge på vores samling af puslespil, hvor du samler yndefulde steder. Du kan også finde puslespil med motiver af natur.

Bliv inspireret hos Ravensburger i deres samling med puslespil landskaber.

Scandinavian Copenhagen Denmark 1000p

Vægt 0.840 kg
alder

, ,

brikker

1000 brikker

puslespilskategori

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Varenummer (SKU): 4005556167395/E32 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.