Santorini

DKK 299,95

Se hvor højt du kan bygge.
Det er egentlig ret sjovt.

Ikke på lager

Santorini
8 år +

2-4 spillere
20 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Santorini er et hyggeligt strategispil, hvor I vil flytte og bygge jer til sejr. Du får undervejs hjælp af oldgræske guder og monstre til at overgå eller forhindre hinandens byggerier.

Først vil I flytte rundt på jeres byggere og rejse bygninger. Jo større bygninger du får, jo større udfordringer møder du for at komme rundt og nå dine mål. Målet er nemlig at være den, der får sine byggere op på tredje niveau. 

Før I kommer derop, vil I først skulle flytte, så din bygger kan bevæge sig på samme niveau, komme ét niveau op eller ned i de niveauer, du ønsker.

Dernæst skal der bygges en bygning ved siden af den bygger, du lige har flyttet. Bygger du ovenpå en bygning, der allerede er tre niveauer høj, skal du placere en kuppel her og feltet kan nu ikke længere bruges. Du får undervejs hjælp fra din græske gud i Santorini med taktiske fordele eller særlige evner. Her er mange forskellige guder at vælge mellem til hvert spil. Gudernes kræfter giver dig ligeledes også forskellige muligheder, som du nu skal bruge til din fordel.

På den måde vinder du! Kommer du til tredje niveau, vinder du!

Spillet er nemt at lære og du kan spille det om og om igen. Det er derfor både nemt for børn, men også udfordrende for de mere vante spillere. Du får også 30 guldkort, som ændrer måden, du spiller på. Så kan du også få en anderledes taktik for hvert spil.

Byg byer og få bygget de højeste huse først i Santorini!

Vores anbefalinger

Prøv også spil som Pandemic, hvor I kæmper mod spillet i forskellige scenarier!

Ellers prøv også spil som Azul, hvor I udsmykker kongens palads i Portugal. Du er nemlig kongelig flisekunstner, som kæmper om point!

Ellers prøv Unstable Unicorns, der giver jer søde enhjørninge med stor magt!

DKK 299,95Læs mere

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 778988711538 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.