San Francisco 1000p

DKK 119,95

I dette San Francisco 1000p puslespil får du mulighed for at drømme og samle dig vej til USA. Motivet i puslespillet lader dig fokusere på lyset, der rammer Oakland Bay Bridge, som skinner blålige toner op på en aftenhimmel.

Her er 1000 brikker og puslespillet måler 70 x 50 cm, når det er samlet færdigt.

Kun 2 tilbage på lager

  

San Francisco 1000p

Tag med på rejse til San Francisco i dette puslespil med 1000 brikker. Med San Francisco 1000p puslespil kan du drømme dig til USA. Motivet i puslespillet fokuserer på lyset, der rammer Oakland Bay Bridge, som skinner blålige toner op på en aftenhimmel.

Solnedgangen nærmer sig og skyskraberne lyses op, så hele motivet er i varme toner, der dukker op over tårnene i det fjerne.

Så efterlad bekymringerne for et øjeblik, mens du tager en tur til varmere himmelstrøg med en tur til Oakland Bay Bridge. Puslespillets 1000 brikker er lavet i karton af høj kvalitet, og måler 70 x 50 cm, når puslespillet er samlet færdigt.

Find flere puslespil med natur eller steder som motiv.

Siden 1891 har Ravensburger fremstillet verdens bedste puslespil i Ravensburg, Tyskland. Deres sans for detaljer har gjort Ravensburger til verdens største puslespil-brand! Her bruges en eksklusivt udviklet, ekstra tyk papplade kombineret med flot papir med hørstruktur til at skabe et blændfrit puslespilsbillede med en kvalitet, du kan se og føle. Deres skæreværktøj i stål er designet og udformet i hånden. Det sikrer, at der ikke er to ens brikker og garanterer, at alle brikker passer perfekt. Nyd Ravensburger kvalitet med denne familievenlige aktivitet i dag!

San Francisco 1000p puslespil

Vægt 0.85 kg
alder

, ,

brikker

1000 brikker

puslespilskategori

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Varenummer (SKU): 4005556140831/E34 Kategori: Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.