Saloon ESCAPE 5

DKK 119,95

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet! Psst, du kan også få ledetråde her.

Siden din barndom har du været fascineret af drager. Så fascineret at du kan alle slags, både de helt små, men også de helt store med vingefang og farver! Og du har fundet ud af, at din onkel har et forskningslaboratorium kun til drager…. Men du bliver altså nød til at se det med dine egne øjne før du kan tro det.

Kun 2 tilbage på lager

  

Alder: 12 år – voksen
Antal brikker: 759 brikker
Instruktioner til spillet er på engelsk
Samlet puslespilsstørrelse er ca 70 x 50 cm

Om puslespillet

Spil med temaet Escape Room kan noget helt specielt. Det hitter i hvert fald både som brætspil, men også i større byer som aktivitet. Her bliver man låst inde i et rum, hvor du skal løse gåderne, der er skjult overalt! Som leder dig ind til et nyt rum, du ikke vidste fandtes. Blot husk på, at gåderne skal løses inden tiden går – ellers kommer du ikke ud. Det samme gælder, hvis det er et brætspil 😉

Men hvad er et Escape puslespil så?

Et Escape puslespil er, at du skal samle et motiv, du ikke helt kender på forhånd. Der er nemlig gåder og mysterier gemt i puslespillet.

Det udfordrende ved puslespillet er, at du ikke kender motivet, som du skal samle, på forhånd. Det kan også samles på flere måder for at du kan finde alle sporene. Derefter skal du afkode sporerne på indlægssedlen. Mon du kan finde de seks mysterier, som gemmer sig i puslespillet?

Mangler du hints og ledetråde, så kan du scanne QR-koden i spillet. Fejler alt, så åbn den forseglede konvolut. Ellers få ledetråde her.

Dette er Saloon ESCAPE 5 fra Ravensburger, der fortsætter Escape puslespillene!

Her kredser puslespillet sig om, at du siden din barndom har været fascineret af drager. Så fascineret at du kan alle slags, både de helt små, men også de helt store med vingefang og farver! Men du har fundet ud af, at din onkel har et forskningslaboratorium kun til drager. Men du bliver altså nød til at se det med dine egne øjne før du kan tro det.

Du tager derfor af sted – spændt og nysgerrig, men hov. Din onkel er forsvundet uden et eneste spor. Det er mystisk. På hans skrivebord finder du dog en uhyggelig besked på hans notesbog. Den siger, at han er i fare, fordi han har stjålet en gammel magisk artefakt fra et tempel i Guatemala. *riiiizzjjj*

Ud af det blå, hører du et hiss og du kigger ind i øjnene på en levende drage! Den er vogter for den stjålne artefekt. Du skal nemlig på mission og deaktivere artefektens magi i tide.

Er du klar?

Prøv kræfter med dette puslespil, der er udformet i bedste Escape Room stil. Du skal samle puslespillet for at du derefter kan begynde at løse mysteriet – gemt i puslespillet!

Dette Saloon ESCAPE 5 er femte spil i ESCAPE-puslespilsserien.

Vores anbefalinger

Vil du prøve brætspil i Escape Room stil? Så har vi en hel kategori kun med de spil!

Vi kan både anbefale Unlock! og Exit til at udforske dine evner!

Du kan også se flere af vores puslespil 

Mangler du idéer til en sjov spilleaften? Så læs med på vores blogindlæg.

Vægt 0.6 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere

produkt

Puslespil

brikker

1000 brikker, 500 brikker

puslespilskategori

Escape Puzzles

Varenummer (SKU): 4005556199600/E10 Kategorier: , , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.