RISK

DKK 349,95

Fordyb jer i brætspil. Det er ret sjovt.

Ikke på lager

RISK
10 år +
2-6 spillere
Mere end 60 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

Kæmp mod dine modspillere på en spilleplade med et verdenskort og jeres brikker! RISK har efterhånden mange år på bagen, da første eksemplar blev udgivet i år 1957 og stadig er uhyre populært – så aftal på forhånd hvilke regler, I spiller med!

Målet med spillet er dog enten at overtage kontrollen over alle områder ved at erobre verden og eliminere de andre spillere – eller at du udfører de givne missioner.

Start med at skiftes til at vælge område ved at placere arméer på spillepladen indtil alle områder er blevet valgt. De resterende arméer placeres på de allerede valgte områder – af samme spiller og spillet kan begynde.

I hver tur i RISK skal du:

Opnå at skabe forstærkninger ud fra antallet af erobrede områder, have kontrol over de nuværende områder og erhverve sig bonuskort,
Angribe andre spillere ved hjælp af en simpel bekæmpelsesregel ved at sammenligne de højeste terninger, hver spiller slår.
Du kan angribe så ofte som du ønsker.

Hvis et fjendeområde er erobret, får du et bonuskort! Flytte en hær til et tilstødende område.Hav derfor en god portion held – og strategi med dig i spillet!

Få verdensherredømmet med spillebrikker og terningekast!

Vores anbefalinger

Tag også et kig på A Game of Thrones: The Board Game, hvor Kong Robert Baratheon er død, og Westeros gør sig klar til kamp! Turen er nu kommet til at du skal sprede din indflydelse over Westeros.

Ellers tag et kig på Catan, hvor der er et hav et udvidelser med nye missioner, hvor I er de første til at udforske øen og opdage en ny verden med råstoffer og landsbyer, der udvikler sig til byer!

Se også på vores andre udvidelser af RISK!

alder

11-14 år, 15-18 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993328574 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.