Qwinto

DKK 99,95

Qwinto handler om at være hurtigere og flere point end de andre!

Ikke på lager

Qwinto
8 år +
2-6 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk

Om spillet

Saml jer om spillet Qwinto, hvor det handler om at være hurtigere med flere point end de andre! I får hver har et scoringsark, der indeholder tre farvede rækker af figurer (som er cirkler og et par femkanter).

Rækkerne er ikke helt overlappede, men de overlapper hinanden nok til at skabe lodrette søjler. På en tur, spiller I 1-3 terninger, hvor terningerne har de samme farve som rækkerne! Nemlig orange, lilla og gul.

Hver af jer kan skrive summen af de kastede terninger i en tom figur, som matcher farven på terningen. Her er dog to regler, der skal følges: Alle tal i rækken må stige fra venstre mod højre. Intet tal kan gentages i en lodret søjle.

På din tur behøver du ikke notere tallet på de kastede terninger, men husk så at markere “misthrow”-kassen på scoringsarket.

Qwinto fortsætter til en af jer har fyldt to rækker på scoringsarket eller en af jer har fire misthrows. I tæller point ved at hver udfyldt række på scoringsarket svarer til tallet i den søjlede femkant. For hver række, der ikke er udfyldt, scorer du ét point pr. tal i den række. For hvert misthrow mister du fem point. Spilleren med den højeste sum, vinder!

Udfyld rækkerne på dit scoringsark hurtigere – og med flere point – end de andre!

Vores anbefalinger

Prøv Qwixx hvor I også kaster med terninger og krydser af i et scoringsark – her skal du bare passe på med ikke at være for hurtig til at krydse af!

Ellers tag et kig på Ka Pai, hvor terningerne og valg af grupper og bonusser har afgørende rolle for spillet!

Psst… spillet er lidt større end spillekort, som derfor passer perfekt i kufferten!

Varenummer (SKU): 7072611000826/D1-PPRC2-D6 Kategori: Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.