Politisk Ukorrekt

DKK 194,95

Vær grotesk sjove sammen, mens I skaber de sjoveste sætninger. Dommerne bestemmer hvilke svar, der er de sjoveste!

Ikke på lager

Politisk Ukorrekt 
18 år +
4-12 spillere
20-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Selskabsspillet, hvor alt politisk ukorrekt er tilladt! Her er ingen rigtige eller forkerte svar – kun dommers humor, der afgør rundens sjoveste svar! Og dommerposten går på skift, så der er rig mulighed for at en af dine medspillere belønner dig med point 😉

En af jer læser den ufærdige sætning højt fra opgavekortet. Resten af deltagerne skal finde afslutningen på sætningen ud fra deres farvede svarkort. Det kan mangle et eller flere ord, som resten af jer skal indsætte på de blanke felter!

Her er mange pinlige, skøre og helt upassende sætninger til at skabe liv og latter! Det er altså med at finde dit sjoveste eller mest upassende svar – i håb om at dommeren har samme humor og vælger dit svar!

Politisk Ukorrekt anbefales til alle over 18 år, da der kan forekomme upassende sætninger i dette skøre selskabsspil! Men bare rolig, her er hele 550 kort, der giver et utal af overraskende, fantasifulde og 100 % politisk ukorrekte muligheder!

Advarsel

Hvis du tolker alt i den værste betydning, er du tyndhudet eller let at krænke, bør du ikke spille dette spil. Politisk Ukorrekt egner sig ligeledes ikke til en hyggelig aften hos svigermor eller konfirmationslejr. Så er du advaret!

Vær grotesk sjove sammen, mens I skubber til hinandens grænser 😉

Vores anbefalinger

Der findes også spillet Politisk Ukorrekt med billeder! Nu skaber I blot vildt upassende memes!

Prøv også det danske spil Skal du være Fræk?!, hvor I svarer på spørgsmål ved at danne ord ud fra jeres spillekort. Eller test hinanden i et spil Gift Game: Du tror, du kender mig!

Skal det være endnu værre? Så har vi Pick Your Poison, hvor I sammen skal vælge mellem to absurde “pest eller kolera”-situationer!

Ellers test om du kan Holde Masken! Du får dårlige jokes og sjov udklædning i dette sjove spil!

Varenummer (SKU): 7090033002181/D1-PPRC1-D8 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.