Paparazzi

DKK 219,95

Psst…Billeder indeholder spoilers for tre kort i spillet.

Kun 1 tilbage på lager

Paparazzi
15 år +
4-10 spillere
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Paparazzi spil indeholder viden om de kendte personer, hvor du skal få dine holdkammerater til at gætte din person hurtigst! Det er alt fra forfattere, skuespillere, musikere, historiske personer, royale personer og fiktive karakterer, som I skal quizze med om.

I dyster om point, som får jer længere frem på den røde løber. For jo før personen gættes, jo flere point får I. Holdet, der først kommer i mål på løberen, har vundet! Inden det går så vildt for sig, så skal I først opdele jer i hold. Typisk et hold A og B.

Få dine holdkammerater til at gætte kendissen ud fra fire runder – jo før, der gættes rigtigt, jo bedre!


Runderne i Paparazzi

Runde 1 er runden, hvor du med to stikord skal forsøge at få dine holdspillere til at gætte kendissen. I skal bruge jeres gæt med omhu, da I kun har ét – og gætter I forkert, skal I videre i runde 2.

Runde 2 indeholder bogstaver til at lave ledetråde. Du skal nemlig trække bogstaver fra en pose, som nu skal danne grundlag for dine holdspilleres gæt. Her må ikke nikkes, siges noget eller laves kropsbevægelser til indikation om dine holdspillere er på rette vej – eller helt på afveje.

Runde 3 indeholder enten tegninger eller mimerier efter dit ønske. Du må gerne tegne eller mime rekvisitter, som den kendte person bruger i sit virke. Det kan være en tryllestav eller kost, hvis personen er Harry Potter.

Kan dine holdspillere stadig ikke gætte rigtigt, må I ud i runde 4!

Her må stilles to spørgsmål om den kendte person – hvor der kun må svares med ja eller nej. Kan der ikke svares på spørgsmålet, må der svares “pas” og turen går til det andet hold – uden I får point.

Kan du gætte kendte personer ved hjælp af stikord, bogstaver, tegninger eller ud fra mimerier?

Paparazzi spil er underholdende og perfekt som selskabsspil, hvor to hold dyster mod hinanden. Du skal nemlig få dine holdspillere til at gætte en kendt person. Du får hjælp ud fra tre generelle oplysninger på kortet, som du nu skal bruge i spillet. Du kan i de andre runder også sammensætte ord med bogstavbrikker, ved at mine eller tegne.

Du kan læse Paparazzi spilleregler her.

Vores anbefalinger

Prøv også spil fra Alias-serien, hvor I skal forklare ord fra alt mellem himmel og jord.

Ellers prøv Superfight, hvor I diskuterer om superkræfter og superulemper for jeres karakterer – der skal vinde! 

Vægt 1.0 kg
alder

15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5711699140537/C2 Kategorier: , , , , Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.