Pandemic Hot Zone

DKK 139,95

Brug tid sammen om hygge og nærvær, hvor Pandemic Hot Zone er samlingspunkt.

Kun 1 tilbage på lager

Pandemic Hot Zone
8 år +
2-4 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Pandemic Hot Zone lader jer trække i arbejdstøjet, for sygdomme truer Nordamerika og kun du kan stoppe det. Altså dig og dine gruppe af medspillere. I skal nemlig samarbejde og spille sammen mod spillet for at finde en kur mod tre dødbringende sygdomme, der truer kontinentet.

I vil rejse til forskellige nordamerikanske byer for at behandle de lokale befolkninger, I vil forhindre udbrud og del forskning med dit team for at komme i mål. For kan du opdage kuren til helbredelse, før det er for sent?

Pandemic Hot Zone med Nordamerika som spilleplade er en kortere og rejsevenlig version af Pandemic, der lader jer samarbejde mod spillet.

Selvom spillepladen i Hot Zone er mindre end i Pandemic spillene får du stadig et spil, der er meget lig det originale Pandemic spil. I vil spille sammen som et team af specialiserede sygdomskæmpere med unikke færdigheder. De færdigheder giver jer forskellige roller, hvor handlinger kun kan udføres af din karakter i teamet.

Sygdomme på spillekortet vil blive repræsenteret af små cubes – små farverige terninger. Under spillet, vil sygdomme spredes ud over spillekortet, hvor det er jeres opgave at fjerne dem via jeres handlinger og rejser i landet.

Hvis I formår at finde kuren til alle spillets sygdomme, vil I vinde sammen over spillet. Men bryder sygdommene ud for mange gange, eller I løber tør for kort, vil I alle sammen tabe.

Spillet måler 23 x 15 x 5 cm.

Saml jer og samarbejd om at finde kuren mod de sygdomme, der hersker i Nordamerika. Vind over spillet eller spillet vil vinde over jer.

Vores anbefalinger

Bemærk: Vi har flere udgaver af Pandemic. Denne udgave er et mindre spil, der lærer jer gameplayet i Pandemic spillene.

Kan du lide spil, hvor du kan planlægge, så prøv Ticket To Ride. Her bygger I hver jeres jernbanenet med rutekort, der viser dig vej. Måske du får den længste rute eller din modstander snupper jernbanen, du vil have!

Ellers prøv også Magic Maze, hvor I samarbejder – men uden at snakke sammen!

Vægt 0.65 kg
alder

, , , ,

antal-spillere

, ,

produkt

spilletid

,

sprog

Varenummer (SKU): 5714293000610/D5 Kategorier: , , , , , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.