Monopoly Ultimate Banking

DKK 319,95

Monopoly Ultimate Banking giver dig masser af underholdning. Skift pengene ud med den elektroniske bank og spil Monopoly med kreditkort!

Ikke på lager

Monopoly Game: Ultimate Banking

Monopoly Game: Ultimate Banking
8 år +
2-4 spillere
45+ minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk
Du finder danske spilleregler her

Om spillet

Monopoly Ultimate Banking giver jer en mere moderne Monopoly oplevelse end i de Monopoly (og Matador)-spil, der hidtil er blevet lanceret.

Denne udgave Monopoly Ultimate Banking er til familien og har fået skiftet pengesedlerne ud med kreditkort og den elektroniske bankenhed. Aka en betalingsterminal.

Som i klassisk Monopoly stil, skal I stadig købe ejendomme, betale leje og modtage penge. Det er nemlig med til at udfordre dig – og de andre – i at blive den store eneherskende monopol i spillet.

Nu bruger du blot dit Monopoly-bankkort til at overføre og modtage penge på!

Du vil i dette spil ikke have pengene mellem fingrene, hvilket for nogen kan kræve lidt tilvænning.

Du kan dog stadig købe grunde kom Amaliegade, Gammeltorv eller Højbro Plads, så alt er ikke helt skiftet ud. Så når du køber nye grunde eller bruger et af dine hændelseskort, så hiv fat i betalingsterminalen. Det bliver lettere jo dybere I kommer i spillet.

Det vælter ikke i huse og hoteller på hele spillepladen. Der er nemlig kun et hus på hver grund, så når du lander på det, så opgraderes det automatisk til næste niveau. Det betyder at du får flere penge ind på kontoen – kachiiing!

Den elektiske bankenhed eller den nye gadget holder styr på ALT, når det kommer til betalinger. Det er både hvilket niveau, dit hus er på, men også på penge på kontoen – eller mangel på.

På den måde kan I undgå snyd og spillet tager færre tid. Kan du ikke overkomme at spille uden snyd, så hop hen på Monopoly Cheaters, hvor du kun skal snyde!

Den elektronisk bankenhed kræver 2 x AAA batterier, som ikke medfølger i spillet.

Selvom Monopoly Ultimate Banking er nytænkende, så rammer det stadig plet ind i Monopoly-ånden. Den elektroniske bankenhed forkorter noget af spillets spilletid, hvilket for nogle er lykken!

Vores anbefalinger

Du kan også få flere Monopoly og Matador-spil med dig nu. Kan du ikke helt kende forskel på Monopoly og Matador? Så har vi skrevet et blogindlæg med forskellene.

Du kan også tjekke op på din paratviden om kendisser, hovedpersoner TV-serier eller bøger med et spil Paparazzi. Kom ud for at skulle tegne, bruge bogstaver og mime!

Brug din viden i det danske Stack Attack til at angribe dine modstanders tårn! Måske du kan vokse dit eget eller risikere de nedbryder dit tårn, klods for klods!

Dyst også i jeres færdigheder med tal, bogstaver og gåder i Quizzone Skills!

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993318162/D1-PPR-1-B11 Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.