Monopoly Elektronisk Bank Junior

DKK 229,95

Monopoly Elektronisk Bank Junior giver dig masser af underholdning. Skift pengene ud med den elektroniske bank og spil Monopoly med kreditkort!

Ikke på lager

Monopoly Elektronisk Bank Junior

5 år +
2-4 spillere
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Monopoly Elektronisk Bank Junior giver jer en mere moderne Monopoly oplevelse end i de Monopoly (og Matador)-spil, der hidtil er blevet lanceret.

Denne udgave Monopoly Elektronisk Bank Junior er til børn og har fået skiftet sine pengesedler ud med kreditkort og den elektroniske bankenhed. Aka en betalingsterminal.

Som i klassisk Monopoly stil, skal I stadig købe ejendomme, betale leje og modtage penge. Det er nemlig med til at udfordre dig – og de andre – i at blive den store eneherskende monopol i spillet. Nu bruger du blot dit Monopoly-bankkort til at overføre og modtage penge på!

Køb grunden med Pizza House, Taco Truck, Bageriet eller Forlystelsesparken!

I kan bruge brikkerne med de ekstra tokens til at holde styr på hvem, der har hvilke grunde, så I altid kan huske hvem, der ejer hvad. Skal du betale leje eller får du penge for at passere start, holder dit Monopoly-bankkort og den elektroniske bankenhed styr på dine beløb.

Den elektronisk bankenhed kræver 2 x AAA batterier, som ikke medfølger i spillet.

Monopoly sedlerne er skiftet ud og blevet moderne! Betal nu med dit Monopoly-bankkort, når du skal betale leje. Du får også penge ind på kortet, når du passerer start.

Vores anbefalinger

Du kan også få flere Monopoly og Matador-spil med dig nu. Kan du ikke helt kende forskel på Monopoly og Matador? Så har vi skrevet et blogindlæg med forskellene.

Du kan også prøve et spil 5 Seconds, hvor du på fem sekunder skal svare på spørgsmål, hvor du skal finde tre svar!

alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993473939/D1-PPR1-A12 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.