Monopoly Arcade Pac-Man

DKK 329,95

Kun 2 tilbage på lager

  

Monopoly Arcade Pac-Man

Monopoly Game: Ultimate Banking
8 år +
2-4 spillere
30+ minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Monopoly Arcade Pac-Man lader spillere og fans af den originale Pac-Man genopleve spiloplevelser. Måske også genopleve minder fra sin barndom i dette Monopoly Arcade Pac-Man spil!

Spillet kommer fra Hasbro, som har skabt dette Monopoly spil som fejring af Pac-Mans 40 års jubilæum. Derfor får I en lille arcade spilleautomat med, der har en central mekanisme i spillet!

I dette Arcade Pac-Man spil vil I skulle dyste om at få point frem for pengesedler. For hver tur, vil du og de andre spillere skulle flytte sin spillebrik og The Ghost Token efter terningen. Du skal indsamle point, mens du racer rundt på spillepladen, for du skal jo stige i levels – men du undgår The Ghost!

Hver gang du kommer forbi eller lander på Start, vil du få muligheden for at spille Pac-Man på arkade spilleautomaten for at tilføje point til din totale score! Den fungerer forresten også som din bank, der holder øje med hver spillers point ligesom du får muligheden for at købe, sælge eller stjæle levels fra de andre spillere!

Spilleautomaten kræver forresten 3x 1.5v AAA batterier, som ikke følger med i spillet.

Vores anbefalinger

Du kan også få flere Monopoly og Matador-spil med dig nu. Kan du ikke helt kende forskel på Monopoly og Matador? Så har vi skrevet et blogindlæg med forskellene.

Brug din viden i det danske Stack Attack til at angribe dine modstanders tårn! Måske du kan vokse dit eget eller risikere de nedbryder dit tårn, klods for klods!

Dyst også i jeres færdigheder med tal, bogstaver og gåder i Quizzone Skills!

Vægt 0.85 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

45 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010993702350/D31 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.