Mixing Box

DKK 229,95

Mixing Box er klar til at udfordre din velkendte lege til fester med Magrethe skål i dette spil med spilleplade og sjove kategorier! Er du klar til at spille med?

Kun 1 tilbage på lager

Mixing Box
10 år +
4-6+ spillere
30-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Mixing Box mixer en sjov aften med underholdning og selskab.

Uanset om du trænger til et godt grin med din familie eller venner, så udfordrer dette brætspil jer. Og giver jer samtidig smil på læben, for I får testet jeres tankegang.

Mixing Box udfordrer nemlig dit gængse Magrethe skåls spil, HINT, Time’s Up Party og Paparazzi spil. Denne gang i et helt nyt mix.

Spillet har tre runder, hvor I i første runde kun må tale. Anden runde tillader kun, at I mimer og sidste – og tredje – runde tillader jer kun at sige ét ord.

I spillet er der tre kategorier, som vil komme til at danne jeres Mixing Box, hvor I møder Kendte Personer, Tegneserier & Animerede figurer og Film/Serier/Programmer.


Sådan spiller I Mixing Box

Inddel jer i to hold og kom kort i plastikholderen, som bliver jeres Mixing Box i spillet. Når boxen er tom, er runden slut. Det er så her, at I skal være opmærksomme på hvilken runde, I er i.

For er det først runde, må I kun tale. Anden runde må I kun mime og sidste runde, må der kun nævnes ét ord, man forbinder med det pågældende kort.

Bland kortene for hver runde, så I hele tiden kører med de samme kort, men udfordrer jer selv, fordi der er mange kort at huske på.

Men det hele skal jo ikke være for let. I spiller selvfølgelig på tid! Gæt så mange kort som muligt på jeres 1 minuts aktive spilletid. Må I lægge et kort væk, fordi det er for svært, mister I 2 point.

Løber tiden ud før jeres sidste kort er gættet, får I også 1 minuspoint.


Mixing Box indeholder:
Spilleplade – 300 kort – 2 brikker at rykke med – Timeglas til tidtagning

Mixing Box er klar til at udfordre din velkendte lege til fester med Magrethe skål i dette spil med spilleplade og sjove kategorier! Er du klar til at spille med?

Vores anbefalinger

Cheers er også et festligt selskabspil, hvor I kommer ud i mange opgaver. Her er også kategorier, der udfordrer og morer jer.

Ønsker du et kortspil, du nemt kan tage med på farten til fest, og er formålet at blive Snaller’n i løbet af aftenen? Jamen så er Snaller’n din rette go-to makker!

Spillet kan også minde om spil som Time’s Up Party, Paparazzi ogHINT, men Mixing Box adskiller sig ved at have felter på spillepladen, der også påvirker spillets gang.

Søger du festlige forslag til din begivenhed, så få inspiration med spil til spilleaften med venner eller spil, der passer til aftener som nytårsaften.

Vægt 1.05 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter, 45 minutter, 60 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5700002202901/D23 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.