Mediterranean Greece 1000p

DKK 119,95

Mediterranean Greece 1000p puslespil giver dig et naturskønt motiv, der giver dig udfordring i sin begrænsede farvepalette med 1000 brikker.

Kun 2 tilbage på lager

  

Mediterranean Greece 1000p

Dette puslespilsmotiv vil få dig til at drømme om den græske kultur, hvor du er helt uforstyrret ved en klippe med udsigt over havet.

Motivet til puslespillet er i høj kvalitet og er fra en aften uden mennesker på en græske strand. Du møder en farverig palette, der alligevel vil udfordre dig. For du møder nuancer af blå i form af det azurblå hav og den vekslende himmel, der nærmest går i et. Rødlige og sandfarvede nuancer i klipperne og på stranden ses også, som du skal samle stykke for stykke.

Så, hvis du er klar på en udfordring – og en smuk en af slagsen, er dette puslespil lige noget for dig. Tag med på en rejse ind i dig selv med rolighed og atmosfærisk design.

Puslespillet er i høj kvalitet med 1000 brikker. Det samlede puslespil måler 70 x 50 cm, når det er samlet færdigt. Spillet passer til aldre fra 12 år og op.  I vil opleve en stærk kvalitet i spillet med et finish, der giver jer en pæn oplevelse underejs og når spillet er færdigsamlet.

Find hele vores samling af puslespil, hvor du samler yndefulde steder. Du kan også finde puslespil med motiver af natur.

Vægt 0.83 kg
alder

, ,

brikker

1000 brikker

puslespilskategori

,

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Varenummer (SKU): 4005556149803/E36 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.