Mastermind

DKK 229,95

Mastermind giver dig masser af underholdning, hvor du skal læse din modstanders tanker. Bring minderne frem igen.

Ikke på lager

Mastermind
8 år +
2-5 spillere
13-30 minutters spilletid
Spillets indhold er på nordiske sprog

Om spillet

Dette retro spil kender du sikkert fra din barndom. Nemlig Mastermind. Måske du ikke kender det, så er det vidst på tide, at vi løfter sløret for dette tankelæser-spil!

Det klassiske Mastermind spil var til to spillere, hvor denne Mastermind udgave er for op til 5 spillere! Der er altså en håndfuld, der nu kan spille og dyste mod hinanden.

I Mastermind er der en af jer, som skal sætte en rækkefølge af brikker i forskellige farver. Det gør Masterminden på sin del af spillepladen, hvor der er en holder til brikkerne og en afskærmning. Den rækkefølge, som Masterminden sætter, skal de resterende spillere forsøge at gætte i runderne efter.

Spillets Mastermind kan hjælpe de gættende spillere på vej ved at placere en hvid eller rød pind på deres “banehalvdel”. Pindene gør, at de gættende spillere ved hvor mange af brikker, der står det rette sted og er den rette farve.

Mastermind giver dig masser af underholdning, hvor du skal læse din modstanders tanker. Bring minderne frem igen.

Vores anbefalinger

Kan du lide spil, hvor du skal bruge hele hovedet? Så prøv The Mind og The Game. I disse kortspil skal I læse hinandens tanker og løse spillets gåder. Uden at I må snakke sammen.

I kan også prøve selskabsspillet Just One, hvor I samarbejder om at få gætteren til at gætte sit ord via jeres hints. Bruger I samme ord, elimineres de!

alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5010994012830/D1-PPRC1-D17 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.