Magic Maze

DKK 194,95

Hyg jer sammen – det skaber minder.

Ikke på lager

Magic Maze
8 år +
1-8 spillere
3-15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Magic Maze er samspillet, hvor du og dine medspillere ikke må tale sammen!

I spillet tager I rollerne som en troldmand, kriger, elf og en dværg, der er blevet afskåret alle ejendele. Derfor er I nu tvunget til at stjæle det lokale Magic Maze indkøbscenter. Her skal I stjæle nyt udstyr, så I kan komme på nye eventyr!

Eventyrerne kortlægger først labyrinten for at at finde hver eventyrers favoritbutik og lokalisere udgangen. For at undvige overvågningen og vagterne, der holder øje, skal eventyrerne slå til på samme tid. Derefter skal I skynde her til udgangen – men de har en hver. Det er i hvert fald planen, men kan I klare det?

Hver af jer kan styre enhver eventyrer. Hver har I dog en specifik evne, så der kan blive udført en specifik handling, som de andre spillere ikke har adgang til. Måske du kun kan flytte figurer fremad, hvor en anen kan udforske et nyt område eller køre på rulletrappe!

Det kræver samarbejde mellem jer at flytte eventyrerne uden at snakke. Dog må der kommunikeres i korte perioder under spillet via timeglassene på spillebrættet. Men husk I er på tid!


For at vinde Magic Maze

I har kun tre minutter i starten af spillet til at træffe handlinger. Timeglasrum undervejs i spillet giver jer muligheden for at snakke sammen, men når dens tid løber ud, må I ikke snakke igen! Men hvis timeglasset løber ud, har alle spillere tabt! 

Samarbejd om at hjælpe hinanden med at stjæle ting fra storcenteret og komme ud i en fart! Uden at kommunikere med hinanden!

Vores anbefalinger

Læs med hos vores spilleeksperter og se deres mening!

Hav de mindste fra 8 år og op med i spillet Magic Labyrinth, hvor I skal finde de magiske symboler og mestre den magiske labyrint.

Ellers prøv Pandemic, hvor I skal løse opgaver i fællesskab mod spillet.

Søger du generelt idéer til en god spilleaften eller brætspil til ferien? Så læs med på vores blog.

Vægt 1.0 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter, Under 15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 6430018272597/D62 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.