MadBlox

DKK 169,95

MadBlox er et interaktivt festspil, der kræver gode skills, højt humør og måske en smule held. Det er ligesom Jenga eller Klodsmajor med et tvist af DIY-stil over det. For måske den brik, du trækker ud, kræver en handling fra dig alene – eller hele selskabet!

Spille har indgraveret figurer med et nummer, så du kan finde reglen for den brik, du har fået fingrene i.

På lager

  

Madblox festspil jenga klodsmajor
14 år +
Fra 2 spiller
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Hvad er MadBlox?

Serien af spil fra MadWish indeholder det sjove MadBlox spil. Det er et festspil baseret på idéer som jenga og klodsmajor, hvis I ikke selv vil til at skabe jeres eget hjemmelavede party jenga.

Fuldstændig som i Jenga og Klodsmajor skal I skiftes til at trække brikker ud af det høje tårn. Selvfølgelig uden at vælte det, mens I trækker brikker ud.

Twistet ved MadBlox er, at det at hver brik har to mulige udfordringer, som spilleren kan vælge imellem. Så efter du forsigtigt har taget brikken ud af tårnet, skal du gennemføre en af de to udfordringer, som ses på brikken. Der står også nummer på, som I kan slå op i spillemanualen, og se hvad udfordringen går ud på.

Hvis du nægter at tage udfordringen, så tag et shot! Se hvordan I spiller spillet her.

 

MadBlox indeholder
  • 10 x 02 shotkopper
  • 54 x træ brikker med to aftegninger på
  • 1 x spillemanual med forklaring af udfordringer i

MadBlox er et interaktivt festspil, der kræver gode skills, højt humør og måske en smule held. For måske den brik, du trækker ud, kræver en handling fra dig alene – eller hele selskabet!

Vores anbefalinger

Vil du teste dine evner med et anderledes klodsmajor, så prøv Chair Stack! Måske det skal bruges til et DIY projekt eller du vil spille på en anden måde?

Ellers gør klar til flere af de skøre MadGames. Bare prøv et spil MadWish Pro, hvor I får et spil fuld af sandhed eller konsekvenser!

Vil du i en helt anden retning, så prøv spil som Time’s Up Party, hvor I skal forklare og mime karakterer fra TV, bøger eller lignende i tre udfordrende runder.

Just One er også en sikker vinder, hvor I skal samarbejde om at få en spiller til at gætte en karakter. Men! I må ikke bruge de samme ord til at forklare med. Gør I det, mister I dét (måske mest forklarende) ord!

Skal du være fræk!? kan også nemt blive en fast klassiker som selskabsspil! Brug jeres kort på hånden til at svare på dommerens spørgsmål. Det kan nemt udvikle sig til perversiteter og andre skørheder!

Vægt 0.75 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

spilletid

15 minutter, 30 minutter, Under 15 minutter

sprog

engelsk

produkt

Fest og farver

Varenummer (SKU): 8717624701849/B3 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.