Ludo: FIA

DKK 89,95

Spil sammen med op til hele 6 personer! Du får nemlig en plade med to sider til enten 4 eller 6 personer.
Skab minderne i dag.

På lager

  

Ludo: FIA
6 år +
2-6 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Ludo er et af de helt klassiske brætspil, hvor alle kan være med! I denne udgave med Ludo FIA kan I være hele seks spillere, der dyster om at komme først i mål.

I spillet har I fire brikker hver, hvor du slår med terningen for at få dem frem i spillet, så du kommer banen rundt først. Reglerne er lette at lære – selvom der er mange forskellige at vælge imellem! Du kan slå de andres brikker hjem – og selvfølgelig også selv risikere at blive sendt hjem.

Ludo FIA-terningen har seks sider, men øjnene 3 og 5 er udskiftet med en globus og stjerne. Slår du en globus, må du flytte en af dine brikker til det nærmeste globusfelt på spillepladen – men du kan også flytte din brik ud fra dit startområde. Globussen beskytter dig også fra at blive slået hjem, så dine modspillere selv bliver slået hjem, hvis de lander på en af dine brikker, der står på en globus af egen farve eller uden farve!

Slår du en stjerne med terningen, må du flytte din brik til det nærmeste stjernefelt – og hoppe derfra og videre til næste stjernefelt.  Du får altså en genvej – og er det stjernen foran målområdet, du lander på, må du gå direkte i mål! Og du får ekstrakast når du slår en globus eller en sekser!   Den første spiller, der får sine fire brikker i mål, vinder spillet!

Hav en god portion held og snilde for at få alle brikkerne hjem! Ludo FIA lader hele seks spillere dyste om kap for at komme først i mål!

Vores anbefalinger

Tag et kig på Partners, hvor I skal samarbejde for at komme i mål før jeres modstandere – med brug af kort i stedet for terninger!

Ellers prøv det klassiske Tegn og Gæt, hvor I skal tegne og gætte!

Se også Dyredominoeller gør dig klar til et puslespil.

Du kan også se vores samlede Ludo samling her – med rejsespil også!

Vægt 0.3 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Holdspil

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter, 30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 5711699140339/A18 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.