London 1000p

DKK 119,95

London 1000p puslespil viser en unik udsigt over London med kendte varetegn. Her er gamle og nye bygninger – skulder ved skulder.

Ikke på lager

London 1000p

Spil med fra 12 år +
Spillet indeholder 1000 brikker
Måler 70 x 50 cm når samlet færdigt

Om puslespillet

Dette London 1000p puslespil giver dog et vidunderligt fotografisk overblik af Londons skyline. Her gemmer sig en stemningsfuld og monoton udsigt i form af farver over London og hovedstadens mest ikoniske varetegn.

Parlamentets huse, Elizabeth Tower (hjemsted for Big Ben), London Eye, County Hall (hjemsted for London Aquarium) med den tårnhøje Shard.

Dette puslespils motiv af Londons udsigt mod nordøst viser perfekt hvordan London har ændret sig. Her er gamle og moderne bygninger, der ligger skulder ved skulder og skaber et unikt og imponerende landskab.

London 1000p er en del af Ravensburgers Beautiful Skylines kollektion.

Flere produktoplysninger

Puslespillet er i en høj kvalitet med 1000 brikker i pap og med unikke samlinger. Samlet er puslespillet 70 x 50 cm og egner sig fra børn over 12 år.

Hos Ravevnsburger har de over 50 års erfaring, når det kommer til produktion af puslespil. Det gør dem ikke bare til dem, der skaber de bedste udvalg af puslespil – det gør dem også til manges favorit.

De gør også alt for at have en premium kvalitet, så hvert puslespil er lavet med præcision. Formålet med det er at du skal kunne høre et stille “klik“, når du samler dine puslespil. En teknik de har givet navnet “Softclick Technology”, som skabes når deres puslespil bliver lavet i hånden med unikke værktøjer og skabeloner.

Dette produkt er et puslespil med 1000 brikker, som du kan samle for at få det endelige resultat af London.

Vores anbefalinger

Du kan samle lignende motiver ved at kigge på vores samling af puslespil, hvor du samler yndefulde steder. Du kan også finde puslespil med motiver af natur.

Du kan også finde flere puslespil med 500 brikker, 1000 brikker, 2000 brikker eller flere brikker ved at kigge i vores puslespilssamling.

Bliv inspireret hos Ravensburger i deres samling med puslespil landskaber.

Vægt 0.860 kg
alder

Over 18 år

brikker

1000 brikker

puslespilskategori

Steder

puslespilsmaerke

Ravensburger

produkt

Puslespil

Varenummer (SKU): 4005556140855/E28 Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.