Levering og returnering

Dette er et hurtigt overblik for vores levering og returnering. Ønsker du at få det fulde overblik for vores levering og returnering, så læs vores samlede levering og returnering,

Du finder vores levering og returneringsinformation her.

Levering:

Humorkassen tilstræber sig at holde en leveringstid på 1-2 hverdage. Afgiver du din ordre før kl. 13 på hverdage, er målet for os at sende den til dig samme dag, så du modtager din ordre dagen efter.

Gratis fragt:

Du opnår fri fragt, når du handler produkter for over 499,- med undtagelse for GLS erhverv. Ellers koster fragt fra 29 DKK. Du kan vælge DAO og GLS til din hjemmeadresse eller pakkeshop i nærheden af dig.

Levering med DAO:

Om din pakke leveres til privatadresse eller til pakkeshop tager afsæt i pakkens vægt. Pakker under 2 kg., vil som udgangspunkt leveres til privatadresse og pakker over 2 kg. vil leveres til DAO pakkeshop.

Skulle din pakke være for stor til DAO buddet, som hvis du bestiller et beer pong bord hos os, leveres pakken i en DAO pakkeshop tæt på dig. Du modtager sms hvor pakken kan afhentes. Læs mere hos DAO.

Levering med GLS:

Hos os kan du selv vælge om du vil have sendt til pakke til en privatadresse, erhvervsadresse eller til en GLS Pakkeshop.

Udfylder du telefonnummer og e-mail i din ordre hos os, vil du modtage notifikationer dér, når GLS modtager din pakke og den er klar til afhentning. For afhentning i GLS Pakkeshop, så husk at medbringe dit pakkenummer og billed-id for afhentelse. Find afhentningssted nær dig her.

Ændringer i din ordre

Vil du ændre noget i din ordre eller afbestille den, så kontakt os. Er pakken ikke afsendt fra vores lager, gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Returnering af din ordre

Er din ordre allerede afsendt fra vores lager, og du ønsker at afbestille din ordre, er du nødt til at returnere dem. Det skal du gøre for at få refundering af din betaling, når produkterne er retur hos os – uden at produkterne er åbnede. Bemærk venligst, at retur-fragtomkostninger ikke vil blive refunderet.

Ønsker du at bytte eller returnere produkter, skal produkterne derfor returneres i samme stand, som da de blev modtaget. Gerne kontakt os på forhånd eller køb en returlabel hos os, udfyld vores returseddel og vedlæg den i din returforsendelse.

Du kan downloade din returseddel nedenfor:

Download Humorkassens returseddel

Er du i tvivl om dit køb, så kontakt os endelig eller køb en returlabel, hvis du fortryder dit køb. Dette skal ske inden 100 dage med vores forlængede returret. Er du i tvivl, så læs her om hvordan du handler og returnerer til os.

For at læse om returnering eller returvilkår for julegaver, så læs med her.

Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.