Labyrinth

DKK 198,95

Oplev nostalgi og giv glæden ved spil videre.
Det er det geniale ved spil.

På lager

  

Labyrinth 
8 år +

1-4 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Intet er som det ser ud, for alting kan hurtigt ændret sig. Labyrinten er nemlig fortryllet! For efter hver af jeres tur, ændrer labyrinten nemlig form. Måske drejede vejen til højre foran dig lige før, men nu kan den måske gå ligeud, være blind eller dreje til venstre!

Du kan først komme ud, når du har samlet alle dine skatte. Hold tungen lige i munden på din vej, når de fortryllende vægge på mystisk vis flytter sig foran dig.

For at vinde spillet – og komme ud af labyrinten med din figur – skal du være hurtigst til at indsamle dine skatte. I får hver en håndfuld kort, der viser jeres skatte, hvor du kun skal fokusere på et af gangen. Du skal på bedste vis komme hen til din skat – uden dine modspillere ved hvilken skat, du skal til. Brug den ekstra brik til labyrinten til at skubbe vejen til skatten fri. 

Du må flytte din brik så så langt, som der er fri passage på din vej. Du kan altså komme ret langt på din tur. Spillet er fuld af overraskelser, mens det går frem og tilbage, på kryds og på tværs. Kom frem til alle hemmelighederne, så du kan indsamle dine skatte ved at skubbe til labyrinten.


Spillets indhold

Spillepladen er 36 x 36 cm, hvor du får 34 labryrintkort, 24 skattekort og 4 figurer til spillet. Husk der vil være ét brik til overs, som bruges til at skubbe spillet i gang med.

Kom med i labyrinten og se om du kan nå dine hemmelige ting og væsener.

Vores anbefalinger

Er du helt vild med Labyrinth universet, så tilføj lidt Harry Potter over og du får Labyrinth Harry Potter!

Du kan også prøve spil som Magic Maze. Her skal I løbende bygge jeres ruter med hver af jeres evner. Blev det nævnt, at I ikke må kommunikere undervejs? ?

Kan du lide at opklare mysterier, så tag et kig i vores mysteriespil.

DKK 198,95Tilføj til kurv

Vægt 1.2 kg
alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

1 spiller, 2 spillere, 3 spillere, 4 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

30 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 4005556263158/E46 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.