KeyForge: Call of the Archons – Starter Set

DKK 299,95

Udvid din Keyforge udvidelse med Call of the Archons

Ikke på lager

KeyForge: Call of the Archons – Starter Set
14 år+
Til mindst 2 spillere
15-45 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om spillet

Denne verden er bygget til din slags af drilske og gådefulde arkitekter, der har sammenstykket dele af hver planet i galaksen. Med dem er en eklektisk vifte af væsner, planter, kulturer og teknologi fra den anden side af stjernerne! KeyForge: Call of the Archons – Starter Set tager dig med på rejse.

Hyldet af nogle som en gud, søger du nu at forstå hemmelighederne på den planet, du bor på. Denne viden holdes i utallige skjul i Vaults, som du må finde og låse op ved hjælp af nøgler smedet af Æmber. Det er et dyrebart stof, der løber gennem hele Crucible.

Til dette formål, har du samlet et hold, udvalgt fra tre af Crucibles syv store huse. Men du er ikke den eneste, der søger denne viden og den magt, der følger med. Rivaliserende Archons på tværs af planeten søger samme mål. Når to Archios mødes ved en Vault, er en konflikt uundgåelig!

Når det sker, skal du være klar til at reagere og lære undervejs! Gør brug af værktøjer, som du har ved hånden for at finde ud af hvilke tricks, din modstander har i ærmet. Find kort som action, artifact, creature og upgrade, som du bruger i kamp mod din konkurrent og for at låse The Architects’ Vault!

Enter a world where anything is possible!

I KeyForge bliver du en Archon – en hersker, en af de eneste indfødte indbyggere i Crucible.

Vores anbefalinger

Find de unikke kort i Keyforge: Call of the Archons – Archon Deck her!

Ellers tag med til robotkamp og dyst i vild kamp i Volt!

Varenummer (SKU): 841333105983 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.