Jungle Speed

DKK 119,95

Udfordre hinanden med at være hurtigst til at hapse totemet for næsen af de andre! Du bliver belønnet for dine hurtige reflekser – hvis du altså har ret i at se matchende symboler.

Ikke på lager

Jungle Speed
7 år +
2-10 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Om spillet

Jungle Speed er et spil, der udfordrer jer på jeres hurtighed. Det er både i hvor hurtige I er til at reagere med reaktionsevnen, opfattelsesevnen og om I har hurtige bevægelser.

I skal nemlig være klar, parat til start! Vend et kort, spot de matchende symboler og grib så totemet! Det gælder om at være hurtigere end dine venner, ellers får du fornøjelsen af deres kort!

Du skal nemlig af med hele din hånd af kort, hvis du kan. Jungle Speed er nemt at lære og det er hurtigt at spille. Det giver masser af energi og sjov til hele familien og vennerne.

Du kommer til at skulle være kvik i dine observationer, for når dine modspillere vender et kort, som matcher med et andet, så skal I være hurtigst til at hapse totemet på bordet. To ens symboler på kortet udløser nemlig selve Jungle Speed!

Når du er den første af jer til at få fat i totemet, må du aflevere to ens kort til en modspiller. På den måde forsøger du at komme af med dine kort – og kommer du af med dem alle, så vinder du.

Men som om det ikke var svært nok at spotte de matchende symboler, så kan du også holde øje med et specielt symbol. Det kan ændre hele spillet og du vil kigge efter farver i stedet for symboler. Held og lykke!

Spillet indeholder en stofpose, en træpind – et totem, spilleregler og 70 spillekort.

Brug Jungle Speed til at gå gang i reflekserne og reaktionsevnen. Der er en pirrende stemning fuld af energi med bankende puls. På den gode måde midt i et sjovt familiespil, der tester den dårlige taber til at yde sit bedste for at vinde.

Vores anbefalinger

Dobble 360 ° kan også være god til at teste jeres reaktionsevne og opfattelse. Her skal I finde matchende symboler – på et roterende totem!

Oplev deja vu med spillet Deja Vu, mens I holder øje med symboler og tester jeres hukommelse. For.. har du set kortet før?

alder

11-14 år, 15-18 år, 7-8 år, 9-10 år, Over 18 år

antal-spillere

2 spillere, 3 spillere, 4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Brætspil

spilletid

15 minutter

sprog

dansk

Varenummer (SKU): 3558380078371/D1-PPRC1-B18 Kategorier: , , , Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.