Joking Hazard Stroking Hazard

DKK 124,95

Bemærk: Denne udvidelse kræver at du har spillet Joking Hazard!

Ikke på lager

Joking Hazard Stroking Hazard
18 år +
3-10 spillere
30-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Om Joking Hazard Stroking Hazard

Joking Hazard Stroking Hazard er endnu en skør udvidelse til kortspillet Joking Hazard.

Årsagen til denne udvidelse kommer faktisk af en oplevelse, som spilskaberne har været ude for. En tilfældig bruger efterlod dem en 1-stjernet anmeldelse og hævdede, at Joking Hazard var too darn sexy to be funny.

Den præcise kritik holdt dem oppe hver aften, indtil de fandt på en virkelig, virkelig god idé…. For hvad hvis de blev endnu mere sexet? Og hvad hvis de bragte de sexede EKSPERTER ind til at hjælpe med at gøre jobbet ordentlig?

Derfor har Pornhub hjulpet til med at give dig 50 damphede kort til at tilføje til dit Joking Hazard spil! Kortene er SÅ sexede at de skulle være forbudte. Og helt korrekt, spilskaberne fandt først på ordet “Stroking Hazard” og arbejdede derefter baglæns for at opfinde kortene til.


Joking Hazard

Kortspillet Joking Hazard handler om at du og dine medspillere danner en tegneserie i fællesskab. Der er dog en af jer, som skal agere dommer for den aktuelle runde. Dommeren har nemlig det store valg at skulle vælge mellem jeres kort, så de passer skrækkelig godt – eller skidt – i tegneserien.

Der kan komme et ton af forskellige skabelser af serier, hvor det også giver mening, hvis det ikke giver mening. Gav det overhovedet mening? Hvis ikke, så se med i en gennemgang af spillet!

Denne Joking Hazard: Stroking Hazard er en udvidelsespakke til Joking Hazard spillet. Du skal derfor have Joking Hazard, som fungerer som grundspil, du kan bygge videre på med udvidelser.

Vores anbefalinger

Søger du flere udvidelser til Joking Hazard? Så se vores samling af spillene her.

Du kan også prøve kortspillet Trial By Trolley, som er et spil, der er skabt af samme spildesignere. Her skal du og dit modstanderhold kæmpe at undgå den visse død…. af en løbsk togvogn! Hav din argumentation i orden med de spøjse kort, dit hold får tildelt i købet af spillet.

Søger du spil, der er lige så skøre som Joking Hazard? Så prøv Unstable Unicorns eller Kitten Casualty!

alder

Over 18 år

antal-spillere

4 spillere, 5 spillere, 6 spillere, Over 6 spillere

produkt

Kortspil

spilletid

45 minutter, 60 minutter, Over 60 minutter

sprog

engelsk

Varenummer (SKU): 859364006094/D1-PPRC2-B9 Kategorier: , , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.